Το… αφεντικό τρελάθηκε! Στα 10 ευρώ γενική είσοδος με ΠΑΣ

Πλατανιάς | 9 Φεβρουαρίου 2017, 23:00

Την απόφαση να αλλάξει την τιμή των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ο Πλατανιάς, ο οποίος προηγουμένως μπορεί να είχε ανακοινώσει άλλες τιμές, εντούτοις αυτό τελικά που ισχύει είναι ότι ορίζεται η είσοδος των 10 ευρώ για το ματς που ακολουθεί πλέον στο πρόγραμμα, την Κυριακή.

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που σε ακόμα ένα παιχνίδι στάθηκαν στο πλευρό των παικτών στην προσπάθεια για διάκριση και στο Κύπελλο Ελλάδας, ανακοινώνει ότι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (12/2/2017, 17:15), ισχύει γενική είσοδος 10 ευρώ», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η χανιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά, ο Πλατανιάς αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας που σε ακόμα ένα παιχνίδι στάθηκαν στο πλευρό των παικτών στην προσπάθεια για διάκριση και στο Κύπελλο Ελλάδας, ανακοινώνει ότι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (12/2/2017, 17:15), ισχύει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται:

Στα Χανιά, από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57), την Παρασκευή 10/2/17 και το Σάββατο 11/2/17 τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Στον Πλατανιά, από τα γραφεία της ΠΑΕ, την Παρασκευή 10/2/17 και ώρες 10:00 έως 15:00.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο. Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad