Το 5 στα 5 ο μόνος στόχος!

Χανιά | 1 Φεβρουαρίου 2017, 11:43

Με στόχο να συνεχίσει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις και να φτάσει σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, όταν μετράει τέσσερα στην σειρά, ο Α.Ο. Χανιά αντιμετωπίζει στις 3 το μεσημέρι στο Μάλεμε τη Σπάρτη.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα αυτή την περίοδο έχοντας αφήσει πίσω το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και ειδικότερα παρουσιάζεται… μεταλλαγμένη προς το καλύτερο, με αποτέλεσμα να αναζητά μία ακόμα νίκη για να σκαρφαλώσει ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί ότι εν σχέσει με τότε που ήταν να γινόταν αρχικά το παιχνίδι απέναντι στην Σπάρτη (στο Ηράκλειο!) αυτή τη φορά ο ΑΟΧ είναι σίγουρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση, με εντελώς διαφορετική ψυχολογία και γενικώς ομάδα με πολύ καλύτερες προδιαγραφές.  

Αυτό κιόλας έχει ως συνέπεια ο κόσμος του ΑΟΧ να έχει “ζεσταθεί”, οπότε δεν αποκλείεται για πρώτη φορά φέτος να είναι πολύ περισσότερος σε σχέση με τα περασμένα παιχνίδια. Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή για την χανιώτικη ομάδα βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Αθανασίου, Γεωργίου, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ζέρης, Μηλιώτης, Κοζάκης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Αφράτης, Μούδιος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ντούμος, Βαρούχας, Σταματής και Ρούνεϊ.

Διαιτητής έχει ο Λάμπρου από την ΕΠΣ Εύβοιας, με βοηθούς τους Απτόσογλου και Κουντουρέλης από την ΕΠΣ Αθηνών και 4ος ο Σταυρουλάκης από την ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad