Το 4×4=12 του Αστέρα που θα ήθελε και ο Πλατανιάς

Πλατανιάς | 3 Δεκεμβρίου 2017, 19:30

Κάτι πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά και συνάμα πολύ... ελκυστικό για το αν τυχόν θα μπορούσε και ο Πλατανιάς από τη δική του πλευρά να ακολουθήσει κάτι τέτοιο είναι το σερί που έχει πετύχει τις τελευταίες αγωνιστικές ο Αστέρας Τρίπολης.

Οπως είναι γνωστό, η ομάδα του Σάκη Παντελίδη όταν αναμετρήθηκε πριν λίγες μέρες στα Χανιά βρισκόταν εκείνη την περίοδο στην προτελευταία θέση με 9 βαθμούς, τη στιγμή που ο Πλατανιάς είχε (και παραμένει στους) 6. Παρ’ όλα αυτά, ο Αστέρας, μία αγωνιστική πριν έρθει στα Χανιά ήταν επίσης στους 6 και μαζί με τη χανιώτικη ομάδα στην τελευταία θέση.

Από τότε ο Αστέρας έχει σημειώσει ένα σερί 4×4=12 που τον φέρνει αυτή τη στιγμή στους 18 βαθμούς. Η νίκη επί του Πλατανιά ήταν η δεύτερη στη σειρά, αφού είχε προηγηθεί αυτή επί του  Παναθηναϊκόύ, ενώ μετά ακολούθησαν το “διπλό” στα Περβόλια και οι νέες νίκες επί Λεβαδειακού και Κέρκυρας.

Ετσι, από ουραγός, ο Αστέρας όχι μόνο έχει καταφέρει να ξεφύγει από τη θέση που βρισκόταν, αλλά πλέον είναι ανάμεσα στο γκρουπ των προπορευόμενων ομάδων! Ολα αυτά χάρη σε αυτό το σερί…

Ουσιαστικά, ένα τέτοιο σερί θα ήθελε και ο Πλατανιάς, αν όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον να μπορέσει να πετύχει μία νίκη και από εκεί και πέρα να “πάρει” μπροστά. Αλλά, τα πράγματα, σίγουρα, δεν είναι τόσο απλά…

Estrella
Auto KCS

Rabona ad