Το 3×3 και οι χαμηλοί τόνοι στο ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 26 Οκτωβρίου 2020, 13:33

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι η ομάδα που έχει ξεχωρίσει μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια του κρητικού ομίλου, μετρώντας το απόλυτο σε νίκες. Η ομάδα του Γιώργου Ριτζάκη έχει καταφέρει ν' αποδώσει εξαιρετικά, απολαμβάνοντας την κορυφή...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Χανιώτης τεχνικός παραμένει, ωστόσο, προσγειωμένος, όπως δήλωσε κιόλας σχετικά μετά το τέλος του τελευταίου νικηφόρου αγώνα απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου, λέγοντας πως, «η αλήθεια όμως ότι οι 9 βαθμοί είναι απόλυτα στις δυνατότητες της ομάδας μας», επισημαίνοντας στη συνέχεια το επίσης πολύ σημαντικό, «το θέμα είναι όταν θα ξεκινήσει το δύσκολο πρόγραμμα, αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή, που έχουμε να πάμε στον Αγιο Νικόλαο, να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και με τις ομάδες του πιο υψηλού επιπέδου».

Παρ’ όλα αυτά, οι τρεις νίκες στη σειρά για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ δε σημαίνει ότι δεν είναι πολύ σημαντικές και σίγουρα δείχνουν κάποια πράγματα για τη δυναμική της. Ζήτημα πάντως είναι πόσοι περίμεναν ότι το ΣΥΝΚΑ θα ξεκινούσε τόσο δυνατά τη σεζόν, να επιβάλει την κυριαρχία του στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα του με συνολικό σκορ 7-0 και έχοντας κερδίσει το χανιώτικο ντέρμπι στην έδρα της Σούδας.

Σε εξαιρετικό επίπεδο ωστόσο φαίνεται να βρίσκονται και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας… Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Αγγελος Κόλα ο οποίος έχει ξεκινήσει τη σεζόν φουριόζος, έχοντας πετύχει μέχρι σήμερα 4 γκολ, αλλά και σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια.

Σίγουρα η επόμενη αποστολή στην έδρα του Αγίου Νικολάου είναι πολύ δύσκολη, το ΣΥΝΚΑ αναμένεται ν’ αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι χωρίς άγχος και μένει να φανεί τι θα καταφέρει, αλλά και αν μπορεί ν’ αντέξει στην πίεση που θ’ ασκήσουν οι γηπεδούχοι που δείχνουν επίσης πολύ δυνατοί…

Estrella