Το 20ό πρωτάθλημα για Ηράκλειο και τα «μπράβο»

Μπάσκετ 12 Απριλίου 2022, 15:39

Το Ηράκλειο κατέκτησε το 20ό του πρωτάθλημα σε επίπεδο Παίδων, στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" του Ρεθύμνου.

Kritiko Ergastiri

Η ηρακλειώτικη ομάδα εξέφρασε τις ευχαριστίες της και τα «μπράβο» με αφορμή τη διοργάνωση που έγινε στο Ρέθυμνο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τη δική του ιστορία γράφει το Ηράκλειο, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που έφτασε τα 20 Πρωταθλήματα Παίδων στην Κρήτη. Η ομάδα μας αφού πάλεψε απέναντι στο Ρέθυμνο και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 54-44, πέρασε στον τελικό του final4 u16 όπου και αγωνίστηκε με τον Κύδωνα. Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση το καλοδουλεμένο σύνολο του Μακράκη πήρε το ροζ φύλλο με 74-27 και σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Μάλιστα τα παιδιά μας θέλησαν να σηκώσουν το τρόπαιο μπροστά στην κερκίδα των γονέων που στήριξαν την προσπάθεια τους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και τους ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε και τις ακαδημίες της ομάδας που έδωσαν το «παρών» στο κλειστό του Μελίνα Μερκούρη και στήριξαν με το χειροκρότημα τους την Παιδική μας ομάδας. Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο που έγινε ο «6ος» παίκτης για το μπλε σύνολο.

Πολλά μπράβο και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο final4, καθώς όπως και αυτά που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΚ, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Ένα χειροκρότημα και στους συνδέσμους των Διαιτητών και των Κριτών για τη παρουσία τους στα παιχνίδια του Final4.

Η ομάδας μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΕΚΑΣΚ, την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ρεθύμνου για τη διοργάνωση.

Συγχαρητήρια στον Ανδρογέα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων και καλή συνέχεια στον δρόμο προς το Πανελλήνιο.

aok_chania
Bourakis_Restaurant
Kyriakos Homes

Rabona ad