Το 2018 φέρνει… εξελίξεις σε μεταγραφές και αποχωρήσεις!

Πλατανιάς | 31 Δεκεμβρίου 2017, 12:21

Με σημαντικές εξελίξεις όπως φαίνεται θα ξεκινήσει το 2018 για τον Πλατανιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσουν νέες μεταγραφές ενώ επίσης δεν αποκλείεται να σημάνουν και κάποιες ακόμη αποχωρήσεις.

Καταρχήν, ο Πλατανιάς βρίσκεται κοντά στην απόκτηση μέσου από ομάδα του εξωτερικού. Κατά πάσα πιθανότητα, είναι επίσης με τη μορφή του δανεισμού, όπως συνέβη με τον Κλάγιτς που παραχωρήθηκε δανεικός από την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό πια, ο Πλατανιάς να κινηθεί για έναν από τους δύο επιθετικούς που αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική, τον Πετρόπουλο ή τον Κουσκουνά. Ωστόσο, στις βλέψεις είναι να αποκτηθεί και σέντερ φορ από το εξωτερικό που θα είναι μάλιστα σημαντικό όνομα. Αυτός ο παίκτης θα είναι μάλλον από την Ισπανία, απ’ όπου θα μπορούσαν να υπάρξουν από μία έως δύο ακόμη μεταγραφές. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες ακούγεται ότι ο Ρόκα επιδιώκει να πάρει από την ισπανική αγορά δημιουργικό μέσο, αλλά και αμυντικό χαφ.

Τώρα, στις αποχωρήσεις, σήμερα στα “Χανιώτικα Νέα” αναφέρονται δύο ονόματα, υποψήφια να φύγουν. Το ένα είναι του Μπούντνικ και το άλλο του Στανισάβλιεβιτς. Επίσης, πάντοτε προς αποχώρηση είναι και ο Γκρζέλτσακ, άσχετα αν στα τελευταία παιχνίδια του δόθηκε χρόνο συμμετοχής.

Εν κατακλείδι, πολλά θα ξεκαθαρίσουν αυτή την εβδομάδα, αφού ο στόχος είναι σαφής, ότι ο Πλατανιάς δεν μπορεί, δεν έχει τη δυνατότητα να καθυστερήσει, αφού θέλει τους νέους του παίκτες όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad