Τίτλοι τέλους στον Εργοτέλη!

Football League | 19 Ιανουαρίου 2016, 18:38

Η Τρίτη 19 Ιανουαρίου του 2016 θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις μια "μαύρες" μέρες του Εργοτέλη. Ο επίλογος της παρουσίας της ιστορικής ομάδας του Μερτινέγκο στις επαγγελματικές κατηγορίες ύστερα από 14 χρόνια παρουσίας σε αυτές, και η επιστροφή της στα τοπικά πρωταθλήματα της Κρήτης γράφτηκε την Τρίτη το μεσημέρι.

Λίγο μετά τις 15.00, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ενημερώθηκαν από τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου ότι η ομάδα δεν θα συνεχίσει τη πορεία της στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, ήτοι θα διαλύσει και συνεπώς επιστρέφει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

To παρών στη συνάντηση με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, έδωσαν οι παράγοντες κ.κ. Δασκαλάκης και Μεσαριτάκης, ενώ δεν ήταν εκεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρης Παπουτσάκης. Οι παράγοντες μίλησαν στους παίκτες και τους ανακοίνωσαν ότι η ομάδα αποχωρεί από το πρωτάθλημα, με τους παίκτες στη συνέχεια να μαζεύουν τα πράγματά τους από τα αποδυτήρια και να αποχωρούν, ενώ όλοι αναζητούν πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους…

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad