Τίτλοι τέλους και για τον Ολυμπιακό Βόλου

Football League 9 Φεβρουαρίου 2016, 17:04

Οριστικά και τελεσίδικα ο Ολυμπιακός Βόλου αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ακολουθώντας τον δύσβατο δρόμο που χάραξε ο Εργοτέλης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η εξέλιξη προέκυψε από την ανακοίνωση του προγράμματος από τη Φούτμπολ Λιγκ για την 19η αγωνιστική, με τη διοργανώτρια να αναφέρει ότι ο αγώνας που ήταν να γινόταν την προσεχή Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ματαιώνεται λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι λοιπόν που ο Ολυμπιακός Βόλου θα απέχει από το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου από τη στιγμή που είχαν προηγηθεί αυτά με Τρίκαλα και Πανσερραϊκό, οι “ερυθρόλευκοι” της Μαγνησίας αποβάλλονται οριστικά από τη διοργάνωση.

Η σχετική ανακοίνωση από τη Φούτμπολ Λιγκ αναφέρει τα εξής:

«Ο αγώνας μεταξύ των “Π.Α.Ε. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ”, στα πλαίσια της 19ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALLLEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ με ώρα έναρξης την 14:00, ματαιώνεται λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, σύμφωνα με το άρθρο 33 παράγραφος 1 & 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards