Της έκανε πρόταση γάμου πριν τη σέντρα του αγώνα (pics)

Κορωνίδα | 3 Απριλίου 2017, 10:21

Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο τερματοφύλακας της Κορωνίδας Στέλιος Φραγκιαδάκης για να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του Ρένα.

Λίγο πριν τη σέντρα του σαββατιάτικου (01/04) αγώνα με τον Πανακρωτηριακό για τη 14η αγωνιστική του ομίλου τίτλου ο Ρεθυμνιώτης τερματοφύλακας “σκηνοθέτησε” το τελετουργικό με τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και ανθρώπους της ομάδας.

Protasi Gamou1

Protasi Gamou2

Κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της Κορωνίδας κάτω από τη φανέλα φορούσαν t-shirt που σχημάτιζαν τη λέξη «ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;» τα οποία εμφάνισαν προς την κερκίδα όπου βρισκόταν η εκλεκτή της καρδιάς του έμπειρου γκολκίπερ, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και είπε το πολυπόθητο «Ναι» στην πρόταση που της έγινε!

Protasi Gamou3

Protasi Gamou4

Protasi Gamou6

Protasi Gamou5

Protasi Gamou8

Η πρόταση του Φραγκιαδάκη μας “γύρισε” αρκετά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στο 2007 όταν ο Ανδρέας Παπαδομανωλάκης αγωνιζόταν στον Αστέρα Ρεθύμνου και με τον ίδιο τρόπο είχε κάνει πρόταση στη γυναίκα του Κατερίνα πριν τον αγώνα-γιορτή για την άνοδο με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, στο γήπεδο της Σοχώρας.

 

Estrella

Rabona ad