Της… ανακοίνωσης γίνεται – 3η ανακοίνωση Ιωνικού!

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ | 6 Μαΐου 2017, 18:33

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται με τις ανακοινώσεις για το παιχνίδι Κηφισιά-Εργοτέλης, έπειτα από την απόφαση της ομάδας των Βορείων Προαστίων για ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ιωνικός μέσα σε λίγες ώρες εξέδωσε και νέα ανακοίνωση, η τρίτη κατά σειρά, με την οποία τονίζει ότι ο πρόεδρος της Κηφισιάς κ. Γαντζούλας αρνήθηκε να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για παραχώρηση ονομαστικών εισιτηρίων σε φίλους του Ιωνικού.

Η ανακοίνωση αφήνει αιχμές ξανά για φιλικού χαρακτήρα παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

Ο Ιωνικός όπως ενημέρωσε το φίλαθλο κοινό, έστειλε επίσημο αίτημα στην Κηφισιά για εισιτήρια μετά την δημόσια δέσμευση του κ. Γαντζούλα ότι θα διαθέσει ονομαστικά εισιτήρια εφόσον εγγυηθούμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ο Ιωνικός έπραξε τα δέοντα, ως όφειλε με τον πρόεδρο της Κηφισιάς το μεσημέρι του Σαββάτου να αρνείται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του αναιρώντας τον ίδιο του τον εαυτό.

Παρόλα αυτά, θέλοντας να δείξουμε καλή πίστη εκφράζουμε την πεποίθησή μας πως η Κηφισιά θα αγωνιστεί για την ιστορία της, όπως επίσης και πως οι διαιτητές του αγώνα θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Όσον αφορά τον Εργοτέλη, που για κάποιο λόγο νόμιζε ότι με την φωτογραφία από τα Ζωνιανά έβγαλε κάποιο συγκλονιστικό ντοκουμέντο, τίθεται το εξής ερώτημα.
Προς τι τόσος φόβος?

Προς τι τόσος φόβος να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στην κερκίδα όπως στα Ζωνιανά, που ουδείς ασχολήθηκε με το αν και ποιοι ήρθατε?

Τελικώς μήπως όντως το παιχνίδι χωρίς φιλάθλους και μετάδοση είναι φιλικό προπονητικού χαρακτήρα?

θα επανέλθουμε μετά το πέρας του αγώνα με αναλυτικό κείμενο.

Υ.Γ. Το επίσημο site της ομάδας έχει δεχθεί επίθεση. Συνεπώς έως ότου το αρμόδιο τμήμα διευθετήσει το ζήτημα θα υπάρχει ενημέρωση μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας.