Τήρησε τη δέσμευσή του ο Μαν. Σβουράκης – Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τις ομάδες του Ακρωτηρίου

Πανακρωτηριακός | 27 Αυγούστου 2020, 16:06

Κοινή ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον Μανώλη Σβουράκη για την ευγενική χορηγία προς τις ομάδες του Ακρωτηρίου εξέδωσαν Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ και Λέοντες.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σβουράκης επιβεβαιώνει αυτό που είχε πει εξ αρχής στο πλαίσιο των ανακοινώσεων που είχε κάνει για την αποχώρηση του από το ποδόσφαιρο ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το ποδόσφαιρο του Ακρωτηρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η εν λόγω χορηγία αφορά στην οικονομική κάλυψη του φροντιστή των ομάδων μας Αλέκου Γεωργαλάκη, καθώς και στον ρουχισμό των Α’ ομάδων του Πανακρωτηριακού, της ΕΘΚ και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου».

Αναλυτικότερα η ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε.

Τα Δ.Σ. του Πανακρωτηριακού Α.Ο., της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια και των Λεόντων ευχαριστούν θερμά την εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. και τον πρόεδρο Μανώλη Σβουράκη για την ευγενική χορηγία στις ομάδες του Ακρωτηρίου.

Η εν λόγω χορηγία αφορά στην οικονομική κάλυψη του φροντιστή των ομάδων μας Αλέκου Γεωργαλάκη, καθώς και στον ρουχισμό των Α’ ομάδων του Πανακρωτηριακού, της ΕΘΚ και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Η επί σειρά ετών διαρκής στήριξη της εταιρείας ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε, αλλά και του ίδιου προσωπικά στο ποδοσφαιρικό Ακρωτήρι, μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε την προσπάθεια, που ο ίδιος οραματίστηκε: Να προσφέρουμε στα παιδιά της περιοχής «Μαθήματα ζωής» και στην κοινωνία των Χανίων σωστούς ανθρώπους και αθλητές!

Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί!

Mikel Chania Delivery