Τίποτα ουσιαστικό για το κολυμβητήριο και τα αθλητικά έργα στο Ακρωτήρι

Υγρός στίβος 11 Μαΐου 2021, 13:49

Καθυστέρηση παρατηρείται σχετικά με την υπογραφή της προγραμματικής μεταξύ Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και Πολυτεχνείου Κρήτης σχετικά με τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου στο Ακρωτήρι.

Ειδικότερα, εδώ και αρκετό καιρό έχει τεθεί υπ’ όψιν της ΓΓΑ η προγραμματική την οποία προτείνει το Πολυτεχνείο, ωστόσο δεν έχει υπάρξει κάποια απάντηση συγκεκριμένη για να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Ουσιαστικά, το βάρος έχει μετατεθεί στην πλευρά της ΓΓΑ, που θα πρέπει να δώσει τα φώτα της για να προχωρήσει το ζήτημα με την υπογραφή της προγραμματικής, που αποτελεί την προϋπόθεση για να “τρέξουν” οι εξελίξεις.

Συνεπώς, δεν έχει υπάρξει τίποτε ουσιαστικό μετά τη δεύτερη επίσκεψη στα Χανιά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη…

Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα με τους αθλητικούς χώρους στο Ακρωτήρι αφορά την αποκατάσταση των ζημιών στο κολυμβητήριο και τη δημιουργία άλλων δραστηριοτήτων σε έκταση που βρίσκεται δίπλα στο κολυμβητήριο.

Αυτό που είναι ν’ ακολουθήσει, είναι η ΓΓΑ να τρέξει τη διαδικασία για τη σύμβαση και στη συνέχεια ν’ ακολουθήσει η επικαιροποίηση των μελετών που έχει συμφωνηθεί από την τελευταία επίσκεψη στα Χανιά του υφυπουργού Αθλητισμού με τα στελέχη του Πολυτεχνείου και ειδικότερα τον πρύτανη, Ευάγγελο Διαμαντόπουλο.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad