Την τρίτη του νίκη πέτυχε ο Ηρακλής στο Κολυμπάρι

Ροδωπού Ηρακλής Νεροκούρου | 6 Νοεμβρίου 2022, 18:25

Ο Ηρακλής συνέχισε δίχως απώλειες στο πρωτάθλημα (4-1 απέναντι στα Ροδωπού). Τρίτο καρέ τερμάτων για την ομάδα του Ανδρέα Παπαδομανωλάκη.

Oinolatris

Ο Μυριδάκης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 20′, με τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα μόλις πέντε λεπτά αργότερα. Σε εκείνο το σημείο ο Γιακουμάκης πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα από μακρινή απόσταση. Ο Ηρακλής μπόρεσε να ανακτήσει το προβάδισμα του σκορ άμεσα, όταν στο ημίωρο ο Ξενάκης χρίστηκε σκόρερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής έδειξε να “καθαρίζει” το ματς από νωρίς, με τον Σταθάκη να πετυχαίνει το 3-1 υπέρ της ομάδας του και τον Σπανουδάκη να ολοκληρώνει την επικράτηση 5 λεπτά πριν το φινάλε.  Η ομάδα των Νεροκούρου συνέχισε έτσι τις καλές εμφανίσεις και τα Ροδωπού εστιάζουν πλέον στην επόμενη αγωνιστική απέναντι στον Κρητικό Αστέρα, στην Μοναχή Ελιά.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Χατζηδάκης – Κατσαρός

Ροδωπού (Γιώργος Καλαϊτζίδης): Ζεκιράι, Ασγουδάκης (32′ Μπραουδάκης, 77′ Μαραγκουδάκης), Καλογεράκης Α., Σταυρουλάκης, Τσουρής, Καλογεράκης, Νικολακάκης, Καλογεράκης Ι., Παπαγιαννάκης, Γιακουμάκης, Πλιάλης (61′ Σεϊτανίδης).

Ηρακλής Νεροκούρου (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Μουτζούρης, Μυριδάκης (65′ Παλαθούρας), Καράκης (65′ Καλογερής), Κοντόπουλος, Παπαδάκης Α., Γιαννακούρος (65′ Ξανθουδάκης), Ξενάκης, Σταθάκης, Γιαννολάρη, Παπαδάκης Μ. (65′ Κωνσταντουδάκης), Μπολανάκης (46′ Σπανουδάκης).

Estrella

Rabona ad