Την Τετάρτη στην Κρήτη ο Τσιτσιπάς

Τένις | 13 Σεπτεμβρίου 2021, 18:51

Στην Κρήτη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η Εθνική Ομάδα Τένις. Την Τετάρτη (15/09) αναμένεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Με σύνθημα “διεκδικούμε το όνειρό μας” η Εθνική Ομάδα Τένις αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (13 Σεπτεμβρίου, 10:00) από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για την Κρήτη όπου το προσεχές Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία με στόχο την άνοδο στο World Group I του Davis Cup, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών.

Της προσπάθειας της Εθνικής Ομάδας για άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τένις θα ηγηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα βρίσκεται στην Κρήτη την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, για τον οποίο ο Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε:

«Είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής, πρεσβευτής της Πατρίδας μας και του Ελληνικού Αθλητισμού. Ένα Ελληνόπουλο που πρέπει να προστατεύσουμε όλοι μας και να κρίνεται όπως όλοι οι σπουδαίοι αθλητές από όσα κάνει στο γήπεδο.

Βεβαίως κι έχουμε προβάδισμα κόντρα στη Λιθουανία όμως το τένις είναι ένα άθλημα που απαιτεί και τύχη. Εδώ οι αθλητές παίζουν για τη σημαία κι έχουμε δει τενίστες με χαμηλή κατάταξη να νικούν αντιπάλους που βρίσκονται πιο ψηλά.»

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Lyttos Beach και η Ελληνική ομάδα (αποτελούμενη από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη και Αλέξανδρο Σκορίλα) θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία με σκοπό και στόχο την άνοδό της στο Group I του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Davis Cup.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς. Η διοργάνωση διεξάγεται με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χερσονήσου και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

manolikakis

Rabona ad