Την Τετάρτη η “πρώτη”

Πλατανιάς | 26 Ιουνίου 2017, 12:22

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της προετοιμασίας στον Πλατανιά. Ειδικότερα, η πρώτη προπόνηση εν όψει της καινούργιας σεζόν είναι προγραμματισμένη για αυτή την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Φυσικά, η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρσι τουλάχιστον είναι ότι αυτή τη στιγμή το ρόστερ του Πλατανιά δεν είναι έτοιμο. Βασικά, έχει αποκτηθεί σχεδόν το 1/3 ίσως των παικτών που θα πρέπει να ενταχθούν στην ομάδα, απομένοντας τυπικές διαδικασίες για να ανακοινωθούν δύο μεταγραφές, αυτές των Γκρζέλτσακ και Ομπερχάουζερ.

Ουσιαστικά, μέχρι αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς έχει ανακοινώσει τους Κρος και Πλιάτσικα, ενώ “ερυθρόλευκος” μπορεί να θεωρείται και ο Στάμου, άρα οι μεταγραφές φτάνουν τις πέντε, όταν οι ανάγκες ξεπερνούν ίσως τους 12 παίκτες, αν όχι φτάνουν τους 14.

Από εκεί και πέρα, το βασικό ζητούμενο για τον Παράσχο και γενικότερα το τεχνικό επιτελείο είναι να γίνουν οι μεταγραφές όσο το δυνατόν το συντομότερο και συγκεκριμένα το αργότερο έως τις 10 Ιουλίου, όταν ο Πλατανιάς θα φεύγει άλλωστε για τη Βουλγαρία.

 

 

Estrella