Την Τετάρτη η έφεση

Χανιά | 9 Ιουλίου 2017, 12:36

Μια εβδομάδα με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκινά στον ΑΟΧ, καθώς την προσεχή Τετάρτη 12 του μήνα ορίστηκε να εκδικαστεί η έφεση, μέσω της οποίας η ομάδα ευελπιστεί να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση σχετικά με τον υποβιβασμό της.

Ουσιαστικά, όλα περιστρέφονται γύρω από αυτήν την υπόθεση για τον ΑΟΧ, καθώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι άλλο που να τον απασχολεί. Σημειώνεται μάλιστα ότι ενώ άλλες ομάδες της κατηγορίας κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις, στον ΑΟΧ περιμένουν να δουν πώς θα λήξει αυτό το ζήτημα και στη συνέχεια σκοπεύουν να πάρουν τις αποφάσεις τους. Ολα αυτά βέβαια είναι φυσιολογικά, από τη στιγμή που αναλόγως της απόφασης που θα προκύψει από την εκδίκαση της έφεσης, ουσιαστικά ο ΑΟΧ θα γνωρίζει το πού θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κατά τ’ άλλα, επίσης, στον ΑΟΧ κατέθεσαν το υπόμνημα σχετικά με τα πρόστιμα και τις διώξεις που ακολούθησαν στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Φούτμπολ Λιγκ και επίσης εδώ αναμένεται η ετυμηγορία του δικαστηρίου. Στον ΑΟΧ ελπίζουν ότι όλα θα πάνε καλά και η ομάδα δεν θα διατρέξει κινδύνους. 

Estrella
/psiloritischania