Την Τετάρτη (3/8) η γιορτή της Συγχρονισμένης στον ΝΟΧ

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 1 Αυγούστου 2016, 18:00

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 19.30 μ.μ. στο κολυμβητήριο Χανίων πραγματοποιείται η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για το αγώνισμα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, με διοργανωτή όπως πάντοτε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Μάλιστα, η εκδήλωση περιλαμβάνει την βράβευση της κυρίας Ντίνας Μηλιάδη, η οποία αποχωρεί από το χώρο της Συγχρονισμένης Κολύμβησης μετά από 26 ολόκληρα χρόνια συνεχούς προσφοράς στο άθλημα, στο διάστημα των οποίων με την άριστη καθοδήγησή της οι αθλήτριες της κατάφεραν να πετύχουν πολλές και σημαντικές διακρίσεις.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Σύλλογο έχει ως εξής:

«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αθλουμένων Συγχρονισμένης Κολύμβησης Ναυτικού Ομίλου Χανίων, σας προσκαλεί στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του συλλόγου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 στις 19.30 μ.μ. στο κολυμβητήριο Χανίων. 

Στην εκδήλωση θα τιμήσουμε την Προπονήτρια του τμήματος κ. Ντίνα Μηλιάδη, η οποία αποχωρεί από το χώρο της συγχρονισμένης κολύμβησης μετά από είκοσι έξι χρόνια συνεχούς προσφοράς στο άθλημα, στο διάστημα των οποίων με την άριστη καθοδήγησή της οι αθλήτριες της πέτυχαν πολλές και σημαντικές διακρίσεις.

Επίσης θα υποδεχτούμε τις αθλήτριες του τμήματος που μας έκαναν υπερήφανους κατακτώντας με την συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα Ελλάδος υψηλές θέσεις σε Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές και Μεσογειακές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα, η Γιάννα Γκεοργίεβα κατέκτησε την 4η θέση στο Ελεύθερο Ομαδικό, την 5η θέση στο Τεχνικό Ομαδικό και την 5η θέση στο Compo με τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου 2016 που διεξήχθη στο Λονδίνο.

Η Ολίνα Κουργιαντάκη κατέκτησε την 6η θέση στο Combo και την 7η θέση στο Ομαδικό με τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων 2016 που διεξήχθη στο Καζάν της Ρωσίας. Επίσης κατέκτησε την 5η θέση στο Combo και την 8η θέση στο Ομαδικό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων 2016 που διεξήχθη στη Ριέκα της Κροατίας και τέλος με την συμμετοχή της στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης 2016 που διεξήχθη στη Νετάνια του Ισραήλ κατέκτησε την 2η θέση στο Combo, την 4η θέση στο Ντουέτο και την 7η Θέση στο Ομαδικό.

Η Νικολέτα Παπαγεωργίου με την συμμετοχή της στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης 2016 που διεξήχθη στη Νετάνια του Ισραήλ κατέκτησε την 2η θέση στο Combo και την 7η Θέση στο Ομαδικό.

Η Βιολέτα Ζουζούνη με την συμμετοχή της στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης 2016 που διεξήχθη στη Νετάνια του Ισραήλ κατέκτησε την 2η θέση στο Combo και την 7η Θέση στο Ομαδικό.

Η Βάλια Γαυγιωτάκη με την συμμετοχή της στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης 2016 που διεξήχθη στη Νετάνια του Ισραήλ κατέκτησε την 2η θέση στο Combo και την 7η Θέση στο Ομαδικό.

Τέλος οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις χορογραφίες τις οποίες ετοίμασαν όλα τα τμήματα (εκμάθηση, κορασίδες Β’, κορασίδες Α’, νεανίδες και open) καθώς και τις χορογραφίες με τις οποίες οι αθλήτριες του Ν.Ο.Χ. κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωταθλήματα συγχρονισμένης κολύμβησης κορασίδων Α’ και Β’ 2016 καθώς και την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων 2016.

Με τιμή, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Αθλουμένων Συγχρονισμένης Κολύμβησης Ναυτικού Ομίλου Χανίων».

karta antonis garden