Την Τετάρτη (10/6) το φιλικό με τους παλαίμαχους

Πέργαμος | 5 Ιουνίου 2020, 20:53

Το καθιερωμένο φιλικό της Περγάμου με τους παλαίμαχους θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη (10 Ιουνίου) και θα έχει φιλανθρωπικό (εκτός από ψυχαγωγικό) χαρακτήρα.

Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε εκείνουν που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης. Η σχετική ενημέρωση της Περγάμου αναφέρει:

«Στο άκουσμα της λήξης των περιοριστικών μέτρων, λόγο κορωνοϊού, η ομάδα μας, Α. Ο. Β. Κ ΠΕΡΓΑΜΟΣ, οργανώνει την Τετάρτη 10/06 στις αθλητικές εγκαταστάσεις “ELPISNIKI” και ώρα 19:00, το καθιερωμένο πλέον, “φιλικό” παιχνίδι μεταξύ της ομάδας των νέων κι εκείνης των παλαιμάχων…

Ένα ματς όπου όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία, καθώς το πρωτάθλημα τόσο “άδοξα”, διεκόπη… Το “φιλικό” αυτό ματς, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης και θα μοιραστούν σε συμπολίτες μας όπου αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης…

Καλούμε όλους εσάς, να παρακολουθήσετε ένα πολλά υποσχόμενο ντέρμπι,που τίποτα δεν θα έχει να ζηλέψει από τα μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι, με μόνο αντίτιμο, την καλή διάθεση για στήριξη των συνανθρώπων μας… “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ”!!!»

Estrella

Rabona ad