Την “τιμώρησε” για τις χαμένες ευκαιρίες | pics

Χάλης Δόξα Παχιανών | 5 Νοεμβρίου 2023, 13:09

Ο Χάλης "τιμώρησε" τη Δόξα για τις χαμένες ευκαιρίες και την υποχρέωσε σε οδυνηρή απώλεια βαθμών (1-1).

Η ομάδα των Παχιανών σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για το 0-2, αλλά οι γηπεδούχοι παίρνοντας βοήθειες από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο κατάφεραν να “τσιμπήσουν” τον βαθμό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά, με την πρώτη φάση να καταγράφεται στο 18′ όταν ο Πετράκης έδειξε σε ετοιμότητα στο σουτ του Παρασκευούδη. Στη συνέχεια η Δόξα είχε το σουτ (άουτ) του Βαϊγκούση και την καλύτερη στιγμή με τον Χριστόπουλου, που από μπαλιά του Κληρονόμου σούταρε από πλάγια θέση στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο 33′ από ωραία συνεργασία ήρθε το 0-1, με τον Ταταράκη να ανοίγει στον Κακαβελάκη, που έβγαλε ιδανική σέντρα για τον Κληρονόμο, ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να κάνουν το 0-2 με τον Κληρονόμο. Αρχικά στο 43′ από μπαλιά του Ταταράκη προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Τραχαλάκη, με την μπάλα να βγαίνει ελάχιστα έξω και στις καθυστερήσεις από πάσα του Μαστραντωνάκη βγήκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα και πλάσαρε, ο Τραχαλάκης βρήκε την μπάλα και την έστειλε κόρνερ.

Με μεγάλη ευκαιρία ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τη Δόξα, με τον Μαστραντωνάκη να βγάζει σε θέση βολής τον Ταταράκη, που πλάσαρε άουτ (48′). Στο 54′ ο Μαστραντωνάκης έκανε ατομική προσπάθεια αλλά σούταρε άουτ, ενώ στο 63′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Γεωργανά.

Στην πρώτη επίσκεψη του ο Χάλης στα αντίπαλα “καρέ” είχε σουτ του Αλί στο οριζόντιο δοκάρι (69′) και ένα λεπτό μετά αφού η μπάλα έμεινε… ζωντανή στην περιοχή ήρθε η ισοφάριση με το σουτ του Ραλλάκη από πλάγια θέση (δοκάρι και μέσα). Οι γηπεδούχοι… αναθάρρησαν και είχαν ένα σουτ του Αλί στο 78′ που έφυγε άουτ και την προσπάθεια του Γιακουμάκη στο 81′, ο οποίος έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Στη συνέχεια η Δόξα πίεσε για το 1-2 και είχε στο 80′ τη φάση με τον Ταταράκη, που από πάσα του Μαστραντωνάκη πάτησε περιοχή, δέχτηκε το μαρκάρισμα του Γεωργανά αλλά κρατήθηκε όρθιος και στη συνέχεια έπεσε στα πόδια του ο Τραχαλάκης, με τον αρχηγό της Δόξας να βρίσκεται στο έδαφος και να δέχεται κίτρινη για “θέατρο”. Ακολούθησε η ευκαιρία του Κληρονόμου στο 83′, όταν έκανε προβολή μετά από σέντρα του Ταταράκη για να αποκρούσει ο Τραχαλάκης. Στο 90+4′ χάθηκε η μεγαλύτερη φάση, με τον Κληρονόμο να σεντράρει και τον Μαστραντωνάκη από κοντά να σουτάρει άουτ. Στο 90+6′ ο Τραχαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Βαϊγκούση.

Διαιτητής: Κρικέλης
Βοηθοί: Αναστασάκης – Νταμαδάκης

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Τραχαλάκης, Γιανναράκης, Ραλλάκης, Κυριακάκης (86′ λ.τρ. Μαρινάκης), Γεωργανάς, Κατσουλάκης (54′ Αλί), Χρ. Παρασκευούδης (87′ λ.τρ. Λιονάκης), Ν. Σταφύλοβ, Γιακουμάκης, Παρασκάκης (54′ Β. Σταφύλοβ), Σταθάκης.

Δόξα Παχιανών (Γιώργος Μουριζάκης): Πετράκης, Κακαβελάκης, Λεβάκης, Κελαϊδής, Κουναλάκης (73′ Καλαϊτζάκης), Χριστόπουλος, Στ. Διγενάκης (63′ Δ. Δρικάκης), Ταταράκης, Κληρονόμος, Βαϊγκούσης, Μαστραντωνάκης.

Wodspot72
Nevrakis
Pneumatikakis_Michalis
Grigoros
Trikounakis
Vourlakis
Family_mothers_food
Papantonakis Cards
Marmara Granites Xatzigiannelis
The Italian Job
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad