Την “κοπάνησε” ο Αποστολόπουλος!

Πλατανιάς | 3 Μαΐου 2017, 11:16

Φοβερά και τρομερά πράγματα συμβαίνουν με τον Αλέξη Αποστολόπουλο που όπως επιβεβαιώνει στην ανακοίνωσή του ο Πλατανιάς ήταν... αδικαιολόγητα απών από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σημειώνεται μάλιστα γι’ αυτή την εξέλιξη ότι παρουσιάζοντας στο athlitiko το περασμένο Σάββατο την αποστολή του Πλατανιά για το τελευταίο ματς της σεζόν, γράφαμε για την απουσία του Αποστολόπουλου, εκφράζοντας έκπληξη. Γι’ αυτό άλλωστε η ομάδα ταξίδεψε με 17 παίκτες, μη συμπληρώνοντας δηλαδή ούτε 18άδα!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Πλατανιάς αλλά έχουν γίνει γνωστά πλέον, ο Αποστολόπουλος στην κυριολεξία την… κοπάνησε και δη χωρίς να ενημερώσει κανένα από την ομάδα! Παραμονές του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε την ομάδα, ενώ ακόμα και σήμερα και παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος Ιουνίου όχι μόνο δεν έχει επιστρέψει, αλλά δε δίνει σημεία ζωής, μην απαντώντας στα τηλέφωνα που γίνονται από τον Πλατανιά!

Ειδικότερα, ο Πλατανιάς αναφέρει στην ανακοίνωση που έχει δώσει στη δημοσιότητα τα εξής: «Αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, από την περασμένη Παρασκευή ο συγκεκριμένος δεν έχει δώσει σημεία ζωής και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν παράγοντα της ομάδας μας, ούτε με μέλος του προπονητικού επιτελείου, παρά τις δεκάδες κλήσεις που του έχουν γίνει, θέτοντας -ουσιαστικά- εαυτόν εκτός ομάδας».

Απίστευτα πράγματα λοιπό συμβαίνουν με τον Αποστολόπουλο, ο οποίος θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ ότι αποτελεί παρελθόν. Υπό άλλες συνθήκες και εφόσον δεν είχαν συμβεί αυτά που έχουν συμβεί, θα μπορούσε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν σηκώνει καν θέμα συζήτησης. 

Estrella
Auto KCS