Την “ανέβασε” και αποχώρησε

Football League 29 Μαΐου 2016, 22:43

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας αποτελεί ο Αλέκος Βοσνιάδης, που ανέλαβε τους "Φαίακες" πριν από έξι μήνες και κατάφερε να τους οδηγήσει σε επιστροφή στην Super League.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός που έχει …αποκτήσει «ειδικότητα» στις ανόδους, ανακοίνωσε την απόφαση του να φύγει από την ομάδα της Κέρκυρας, στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου η ομάδα του Ευόσμου νίκησε με 3-1 και στέρησε από τους φιλοξενούμενους τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα και στον συνάδελφο. Εμείς είχαμε στόχο τον τίτλο, αλλά δεν παρουσιαστήκαμε στο γήπεδο. Το μυαλό μας ήταν στην επόμενη μέρα. Κάναμε πολλά λάθη, δεν είχαμε διάθεση, ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, κινδυνεύαμε εύκολα. Δεν κρατούσαμε μπάλα, πολλές φορές ο αντίπαλος μας βρήκε ανοιχτούς και πήγε στη μετάβαση. Δεν δικαιούμασταν τίποτα από ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ. Το μυαλό μας ήταν στις διακοπές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βοσνιάδης και πρόσθεσε: «Οση προσπάθεια και αν κάναμε να πείσουμε τους παίκτες ότι ήταν σημαντικό το πρωτάθλημα, δεν το καταφέραμε. Είναι μια άλλη μέρα η αυριανή για την Κέρκυρα. Ήρθαμε πριν από έξι μήνες για την άνοδο και με σταθερή πορεία τα καταφέραμε. Από σήμερα οι δρόμοι μας θα είναι χωριστά. Να ευχηθώ καλή παρουσία στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο καθένας θα βρει το δρόμο του. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε έξι υπέροχους μήνες, με μια διοίκηση που στάθηκε δίπλα μας. Πετύχαμε αυτό για το οποίο ήρθαμε. Φεύγουμε όλοι ευχαριστημένοι. Είχαμε πει να πετύχουμε τον στόχο και μετά να συζητήσουμε για τη συνέχεια. Πολλές φορές όταν κλείνει η πόρτα και προσπαθούμε να κρατήσουμε κάποια πράγματα που μιλάμε εσωτερικά, υπάρχει διάσταση απόψεων σε ορισμένα ζητήματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας αγκάλιασε και τους παίκτες που κανείς δεν προκάλεσε πρόβλημα. Συνεργασίες ξεκινούν, άλλες σταματούν. Το μέλλον θα δείξει τι θα κάνει ο καθένας μας. Τελειώσαμε μια συνεργασία από την οποία δεν υπάρχουν παράπονα. Όλα καλά».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards