Την πρόσληψη του Πάρι Γεωργακόπουλου ανακοίνωσε η Παναχαϊκή

Football League | 18 Δεκεμβρίου 2017, 22:26

Μια σημαντική διοικητική προσθήκη ανακοίνωσε η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί ενέταξαν στο δυναμικό τους με διοικητικό και οργανωτικό ρόλο τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή τους, Πάρι Γεωργακόπουλο.

Η κίνηση αυτή έχει σπουδαία σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Γεωργακόπουλος αποσύρθηκε πρόωρα από το άθλημα, δηλώνοντας μάλιστα ότι δε θα ξαναασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Παρόλαυτα, πείστηκε από τον Κώστα Κατσουράνη και το τιμ του, προκειμένου να συνεισφέρει με την εμπειρία και τις γνώσεις του. 

Ο Πάρις Γεωργακόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι 52 ετών. Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Παναχαϊκή, με την οποία αγωνίστηκε 78 φορές σε Α’ και Β’ Εθνική από το 1981 έως το 1986. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (1990,1991) και τρία κύπελλα Ελλάδος (1988, 1989, 1991). Το 1992 σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του έπειτα από έντονη διαφωνία του με την διοίκηση του Παναθηναϊκού σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε 75 φορές πετυχαίνοντας 12 τέρματα. 

Ο Γεωργακόπουλος είχε χρηστεί δύο φορές διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, περνώντας αλλαγή σε δύο φιλικούς αγώνες και συγκεκριμένα απέναντι στην Τουρκία και τη Γιουγκοσλαβία το 1989. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891:

« Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συμμετοχή του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της, Πάρι Γεωργακόπουλου στη μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της ιστορικής μας ομάδας.
Η υγεία που αποπνέει σε όλα τα επίπεδα η νέα Παναχαϊκή, με την εξαιρετική συνεργασία των επιχειρηματιών που συγκροτούν την Παναχαϊκή Συμμαχία και του Κώστα Κατσουράνη, οδήγησαν σε μια ακόμα μεγάλη νίκη.
Στην μεγάλη επιστροφή μιας τεράστιας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας, του Πάρι Γεωργακόπουλου, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στα δρώμενα της ομάδας που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή.
Στη νέα πορεία που έχει χαράξει η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 οι γνώσεις του Πάρι Γεωργακόπουλου αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.
Η μεγάλη Παναχαϊκή οικογένεια καλωσορίζει στο σπίτι του τον Πάρι Γεωργακόπουλο και τον ευχαριστεί που εμπιστεύτηκε την προσπάθεια της».georgakopoulos panathinaikos

Φωτ.:O Πάρις Γεωργακόπουλος εμφανιζόμενος με την φανέλα του Παναθηναϊκού

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad