Την πόρτα της εξόδου σε οκτώ, έδειξε ο Αναστασιάδης

Super League 1 22 Ιουνίου 2016, 22:34

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που κατόπιν εισήγησης Άγγελου Αναστασιάδη θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Στο σύνολο τους είναι οκτώ, εκ των οποίων οι πέντε είχαν συμβόλαιο  και τη νέα χρονιά. Μεταξύ αυτών είναι και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ενώ οι τρεις για τους οποίους υπήρξε αρνητική εισήγηση να συνεχίσουν στην ομάδα είναι οι Κομεσίδης, Μπανούσης και Μπόγιοβιτς.

 Στην ανακοίνωση πάντως  γίνεται αναφορά και σε ένατο παίκτη, τον Νικολακάκη, ο οποίος όμως εδώ και καιρό έχει λύσει το συμβόλαιό του και μάλιστα έχει ήδη υπογράψει στον ΑΟ Τρίκαλα.  

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής κ. Άγγελος Αναστασιάδης, αφού είδε όλους τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΛ που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση κι έχοντας προσωπική άποψη για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές μας, ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ τα εξής:

1. Να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια των Κομεσίδη, Μπανούση και Μπόγιοβιτς.

2. Να διαπραγματευτεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ τη λύση των συμβολαίων με τους Νικολακάκη (έχει ήδη λύσει το συμβόλαιό του), Βέρτζο, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο και Κουτσιανικούλη.

Για όλους τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ζήτησε ο κ. Αναστασιάδης να λύσουν τα συμβόλαιά τους, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από όλους σχεδόν τους συλλόγους της FL αλλά και από ορισμένους της SL και ήδη έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, πριν ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση του κ. Αναστασιάδη, τόσο οι ίδιοι όσο και οι managers τους».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad