Την αναβαθμισμένη πισίνα στο Λίντο επισκέφθηκε ο Αυγενάκης

Σπορ 19 Απρ 2021, 21:38

Την ολικά αναβαθμισμένη πισίνα στο Λίντο επισκέφθηκε ο Αυγενάκης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟΕ και τον δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα παρουσία εκπροσώπων των κολυμβητικών σωματείων, αθλητών, γονέων και της διοίκησης του ΕΑΚΗ, με επικεφαλής τον Λευτέρη Ζερβό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός σε ανάρτησή του στη Facebook σελίδα του:

«Στην επαναλειτουργία της ολικά αναβαθμισμένης και εκσυγχρονισμένης πισίνας στο Λίντο, μαζί με τον πρόεδρο ΚΟΕ Κυριάκο Γιαννόπουλο, τον Δήμαρχο του όμορου Δήμου Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, εκπροσώπους των κολυμβητικών σωματείων, αθλητές, γονείς και φυσικά τη διοίκηση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, με επικεφαλής τον Λευτέρη Ζερβό, οι οποίοι πασχίζουν νυχθημερόν για την εύρυθμη λειτουργία και τους ευχαριστώ θερμά.

Έπειτα από 40 χρόνια ανακαινίστηκε το Κολυμβητήριο με πλήρη αντικατάσταση του μηχανολογικού εξοπλισμού στο μηχανοστάσιο της εγκατάστασης, αλλά και με:

➪ αντικατάσταση παλαιών βατήρων εκκίνησης με 20 νέους, σύγχρονους,

➪ μεταλλική κερκίδα, με σκίαστρο, χωρητικότητας 180 ατόμων στην βόρεια πλευρά της πισίνας,

➪ αποκατάσταση φθαρμένων πλακιδίων της μεγάλης και μικρής πισίνας,

➪ προβολέα led στο πάρκινγκ, συντήρηση σκεπάστρων, νέα όργανα στο γυμναστήριο, ανανέωση του εξοπλισμού του ιατρείου κλπ.

Έπειτα από 40 χρόνια αποδίδεται και πάλι η εγκατάσταση σύγχρονη και ασφαλής στην αθλητική οικογένεια της πόλης και της χώρας μας, έτοιμη να φιλοξενήσει και διοργανώσεις. Έτοιμη να γίνει και Κέντρο Προετοιμασίας Υγρού Στίβου, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FINA).

Με αναπτυξιακά προγράμματα για χώρες από την Αφρική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, όπως συμφωνήσαμε με τον νέο πρόεδρο @fina1908 Husain Al Musallam, μόλις ολοκληρωθούν οι κατασκευές νέων αθλητικών υποδομών, εγκεκριμένου προϋπολογισμού 12.235.000€, που άμεσα θα υλοποιηθούν:

➜ Κλειστή πισίνα για αγώνες πόλο
➜ Κλειστό προπονητήριο μπάσκετ, βόλεϊ
➜ Γήπεδα τένις
➜ Γήπεδο μπιτς βόλεϊ
➜ Δύο γήπεδα 3Χ3
➜ Πίστα σκέιτμπορντ

Στόχος μας να κάνουμε το Ηράκλειο και όλους τους νομούς του νησιού, αθλητικό πόλο έλξης. Να συνδέσουμε τον τουρισμό με τον αθλητισμό. Με σύγχρονες, αναβαθμισμένες και νέες υποδομές, αλλά και με διεκδίκηση σπουδαίων διοργανώσεων, όπως οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες, να δώσουμε στην Κρήτη, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, την προστιθέμενη αξία που της ταιριάζει.»

karta antonis garden

Rabona ad