Την οδηγεί στον όμιλο τίτλου ο Τζανουκάκης

Κορωνίς Θύελλα Καλαθ. | 13 Νοεμβρίου 2016, 19:25

Πολύ μεγάλο βήμα για την είσοδο της στον όμιλο τίτλου πραγματοποίησε η Κορωνίδα που πήρε σπουδαίο "διπλό" στο Καστέλι με 1-0 επί της Θύελλας Καλάθενων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο σύλλογος του Βάμου παραμένει στην 2η θέση του 1ου ομίλου με τον Άρη Σούδας (14 βαθμούς) και βρίσκεται πολύ κοντά πλέον στον όμιλο τίτλου έχοντας πλεονέκτημα 4 βαθμών από την 6η θέση.

Ο Τζανουκάκης εξελίχθηκε για ακόμα μία εβδομάδα σε… άνθρωπο του αγώνα καθώς ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι στο Καστέλι.

Ο έμπειρος επιθετικός της Κορωνίδας κέρδισε πέναλτι στο 60′ και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για να δώσει την πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα του, φτάνοντας τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα (1ος σκόρερ).

Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί: Γαλάνης-Μωραΐτης

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Κουφογιαννάκης (75’ Βαλέρας), Ουρούκου, Καρεφυλλάκης, Α. Ρενιέρης, Β. Ρενιέρης, Ν. Ρενιέρης, Δημανόπουλος, Μπαγλατζής, Μ. Λουβιτάκης (71’ Βεστάκης), Μαργαριτάκης (62’ Σπ. Λουβιτάκης)

Κορωνίδα (Παντελής Μπερικάκης): Φραγκιαδάκης (75’ λ.τρ. Βολάνης), Μανουσάκης, Μεσαρχάκης, Αργυρίου, Δασκαλάκης, Βαρδάκης, Αννιτσάκης, Τρούλος, Γιαννόπουλος (90’ Τσουράκης), Μητρούσιας (65’ Λαβράνος), Τζανουκάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis