Την Κυριακή οι Παγκρήτιοι αγώνες στίβου

Στίβος | 11 Μαΐου 2017, 19:16

H κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του στίβου της Κρήτης θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Παγκρήτιο στάδιο. Συμμετέχουν οι πρωταθλητές των σωματείων της Κρήτης και μέλη των Εθνικών μας ομάδων.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, των Περιφερειακών Ενοτήτων Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου, Λασιθίου, της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και του ΕΑΚΗ διοργανώνει τους Παγκρήτιους αγώνες στίβου Ανδρών / Γυναικών και Παμπαίδων / Παγκορασίδων Α’.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Παγκρήτιο στάδιο το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου. Την Κυριακή θα διεξαχθεί το κυρίως πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο περιλαμβάνει 53 αγωνίσματα για αθλητές και αθλήτριες από 13 ετών και μεγαλύτερους. Η συμμετοχή γνωστών πρωταθλητών μας και μελών των εθνικών ομάδων όπως των:

Λεδάκη Στέλλας (photo), Τσάκωνα Λυκούργου, Σαϊσανά Νίκου, Βασιλείου Ρένας, Χουλάκη Γιάννη, Βασιλείου Άννας, Καστρινού Μελίνας, Νυφαντόπουλου Γιάννη, Καλογεράκη Γιώργου, Ρήγα Σοφίας, Γράβαλου Δημήτρη, Μπαλαμούτη Ζωής, Πατραμάνη Δήμητρη, Μανιαδάκη Μαρίνας, Κεραμιδά Ευθυμίας, Σπανουδάκη Κωνσταντίνας, Αλβερτσιάν Κριστίνας, Σαρρή Κατερίνας, Μπόφτση Παύλου, Ψαράκη Ευαγγελίας, Αϊβαλιώτη Κατερίνας, Δραμουντάνη Δημήτρη, Γαλαζούλα Τάσου, Βότσου Χρήστου, Κανάκη Αλεξίας, Δόβρου Κατερίνας, Βασιλάκη Κώστα, Κασωτάκη Μυρτώς, Ελ Αρφαουί Αμπελαντίφ, Νταμοτσίδη Βαλεντίνου, Ξεζωνάκη Κατερίνας, Ζερβάκη Γιάννη, Αλμπάνη Χρίστου κ.α.

…αναδεικνύει το αναβαθμισμένο επίπεδο των αγώνων από αθλητές, οι οποίοι στην συνέχεια θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς αγώνες.

karta antonis garden