Την Κυριακή η αναχώρηση του Αλβαρο – Η Ψυχογιού στο πλευρό του

Μπάσκετ 10 Ιουνίου 2023, 10:32

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να παραμείνει στα Χανιά ο Αλβαρο Φερνάντεθ Βαλέρο, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη του παρουσία στην πόλη μέχρι τη μόνιμη εγκατάσταση του.

KTEO Κρήτης

Ο 34χρονος Ισπανός τεχνικός άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του από την διοίκηση του ΟΑΧ, δείχνοντας ότι διακατέχεται από αυτοπεποίθηση αλλά και πίστη στο έργο που τον περιμένει.

Παρουσιάστηκε ο Αλβαρο: Είμαι ενθουσιασμένος για τον ΟΑΧ

Ο Αλβαρο, ο οποίος μιλά πολύ καλά αγγλικά, είχε την ευκαιρία να δει πού γίνονται οι προπονήσεις, καθώς ξεναγήθηκε μεταξύ άλλων στο κλειστό του Κλαδισού εκτός από αυτό του ΕΑΚ, ενώ είχε επαφές με τις δύο άμεσες συνεργάτιδες του που θα είναι κατά κύριο λόγο η Μαντώ Ψυχογιού αλλά και η Φρόσω Δημητρουλάκη. Η τελευταία άλλωστε ήταν παρούσα και στην παρουσίασή του, δηλώνοντας ότι θα είναι στο πλευρό του.

Ο Αλβαρο αναμένεται να επιστρέψει στα Χανιά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προκειμένου να ετοιμάσει τη διαδικασία της προετοιμασίας αλλά και να τρέξει τον σχεδιασμό για το πώς θα είναι η γυναικεία ομάδα μπάσκετ την επόμενη περίοδο. Γεγονός είναι ότι το ρόστερ θα είναι εντελώς αλλαγμένο από αυτό που υπήρχε την προηγούμενη σεζόν, επομένως αυτό δηλώνει και τη δυσκολία του εγχειρήματος που αναλαμβάνει ο Καταλανός κόουτς.

 

Rabona ad