Την… κοπάνησε ο Εντινγκά!

Γ' Εθνική 29 Ιανουαρίου 2023, 19:29

Καθόλου συνεπής δεν φάνηκε ο Ντελβίν Εντινγκά στην άφιξη του στο Ηράκλειο για τον Πόρο. Ο διάσημος μέσος αποδείχτηκε... άφαντος, καθώς δεν παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ούτε απάντησε στα τηλέφωνα των ανθρώπων της ομάδας.

«Μπορεί να μετράμε λίγα χρόνια ζωής ως σωματείο αλλά έχουμε ήθος και δεν είμαστε ψεύτες! Την Δευτέρα (30/01) ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία της συμφωνίας με τον παίκτη και της θετικής απάντησης που είχε δώσει στον ίδιο προκειμένου να έρθει στην ομάδα», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλείου…

Αναλυτικότερα όλα όσα ανακοινώνει ο Πόρος είναι τα εξής:

«Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΑΟΑΝ κι ενώ ήμασταν καθ’ οδόν από τον Άγιο Νικόλαο για το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να υποδεχθούμε τον Ντελβίν Εντινγκά ο ποδοσφαιριστής είναι άφαντος! Στις συνεχείς κλήσεις μας δεν μπορούμε να τον εντοπίσουμε με τίποτα κι ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει να έρθει απόψε Κυριακή 29 Ιανουαρίου στην Κρήτη κι έχει στην κατοχή του τα εισιτήρια από Παρίσι για Ηράκλειο μέσω Αθηνών. Μπορεί να μετράμε λίγα χρόνια ζωής ως σωματείο αλλά έχουμε ΗΘΟΣ και δεν είμαστε ΨΕΥΤΕΣ! Την Δευτέρα (30/01) ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ασσαργιωτάκης θα δημοσιοποιήσει όλα τα στοιχεία της συμφωνίας με τον παίκτη και της θετικής απάντησης που είχε δώσει στον ίδιο προκειμένου να έρθει στην ομάδα».

 

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad