Την άλλη εβδομάδα το Παναιτωλικός-ΠΑΟ για τον όμιλο του ΑΟΧ/Κισσαμικού

Χανιά Κύπελλο Ελλάδος | 24 Σεπτεμβρίου 2018, 18:07

Οπως αναμενόταν, η ΕΠΟ ματαίωσε τον αγώνα του Παναιτωλικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, που είναι προγραμματισμένος για τον όμιλο που βρίσκεται ο ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι μετατίθεται για την Τρίτη 2 Οκτωβρίου. Την εξέλιξη αυτή είχαμε προαναγγείλει σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, αφού ήταν αδύνατο να διεξαχθεί την Πέμπτη 27 του μήνα, ως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Επίσης, η ΕΠΟ μετέθεσε και το παιχνίδι ανάμεσα σε Πανιώνιο-Λάρισα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου, ενώ αναβλήθηκε και ένα τρίτο παιχνίδι που ήταν να γίνει την Τετάρτη (26/9), αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ-Λαμία, το οποίο θα οριστεί εκ νέου σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή προσεχώς.

Η ουσία είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνουν τρία ματς λιγότερα για το Κύπελλο, ένα από τα οποία αφορά τον όμιλο του ΑΟΧ/Κισσαμικού και του ΟΦΙ, που παίζουν μεταξύ τους την Τρίτη στο Παγκρήτιο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τριών αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.

1. Κατόπιν αιτήματος της ομάδος ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 26/9/2018, η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε δεκτό το ανωτέρω αίτημα, η δε ημερομηνία τέλεσης του αγώνα θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

2. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Πανιώνιος-Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

3. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 02/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad