Τιμήθηκαν Παγώνης και Γωνιωτάκης στη γιορτή των Blue Boys

Χανιά | 10 Ιουλίου 2016, 15:50

Σε μια εποχή που τα πάντα είναι ρευστά στον Α.Ο.Χανιά, οι Blue Boys έδωσαν το δικό τους τόνο αισιοδοξίας, πραγματοποιώντας κρητική βραδιά στο κέντρο "Κανάρια". (Φωτ.Γ.Σαριδάκης)

aggelakis

Μέλη του συνδέσμου, άνθρωποι της ομάδας και όχι μόνο το διάσκέδασαν με την ψυχή τους υπό τους μουσικούς ήχους του Μανώλη Αγγελάκη και του συγκροτήματός του (Φωτ.Γ.Σαριδάκης). Στην εκδήλωση, κανείς δεν ξέχασε φυσικά, τον αδικοχαμένο “αδερφό” των Blue Boys, τον Αντώνη Χατούπη.

vraveysi pagoni

Η εκδήλωση περιελάμβανε και δύο βραβεύσεις ποδοσφαιριστών που πρόσφεραν πάρα πολλά στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Ο πρώτος που τιμήθηκε ήταν ο Τάσος Παγώνης (φωτ.: Γ.Σαριδάκης). Ο πρώην αρχηγός του ΑΟΧ δεν μπόρεσε να δώσει το “παρών” στην εκδήλωση, ωστόσο το βραβείο του παρέλαβε ο Γραμματέας του ερασιτέχνη Δημήτρης Βιριράκης, ο οποίος διάβασε γραπτή επιστολή του Παγώνη που ανέφερε:

«Ευχαριστώ τον Σύνδεσμο “Blue Boys” μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την ύψιστη αυτήν τιμή που με κάνει. Μπορεί να μην μπόρεσα να παρευρεθώ στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) εκδήλωση όμως η ψυχή μου βρίσκεται εκεί ανάμεσά σας. Είναι ο μεγαλύτερος έπαινος για έναν αθλητή να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές του, πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από αγνούς και ανιδιοτελείς ανθρώπους.

Αυτά τα τρία χρόνια έδωσα τα πάντα για αυτήν την ομάδα, είναι όμως πολύ λίγο μπροστά στην αναγνώριση και τους φίλους που έκανα.

Εύχομαι ολόψυχα οι “Blue Boys” να συνεχίσουν το τίμιο έργο τους και με τον παλμό τους να δίνουν ζωντάνια στην ΑΟΧΑΡΑ.

Το δεύτερό μου σπίτι θα είναι για πάντα τα Χανιά.

Εις το επανιδείν

Μετά τιμής,

Τάσος Παγώνης»

gwniw aox

Στην εκδήλωση τιμήθηκε και ο επίσης πρώην αρχηγός του ΑΟΧ Βασίλης Γωνιωτάκης. Ο “Γώνιω” που συνδύασε την παρουσία του στον ΑΟΧ με την άνοδο στη Β’ Εθνική, είναι η ζωντανή ιστορία των “μπλε” και μάλιστα έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση. Ο Γωνιωτάκης ως γνωστόν κρέμασε φέτος, τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, συνδυάζοντας την απόφασή του αυτή, με την άνοδο της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στην Γ’ Εθνική.

Vas Fou

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad