Τίμησε τον Χ. Γιαννόπουλο η Αναγέννηση

Μπάσκετ 9 Ιανουαρίου 2023, 12:54

Εναν άνθρωπο σημείο αναφοράς για το Αρκαλοχώρι τίμησε στο περιθώριο του εντός έδρας αγώνα με τον Πανναξιακό η Αναγέννηση.

KTEO Κρήτης

Ο πρόεδρος της ομάδας Μανώλης Μαραγκάκης βράβευσε τον Χαράλαμπο Γιαννόπουλο, ο οποίος συμπορεύεται με την Αναγέννηση από το 1976. Όπως τονίζει η ομάδα του Αρκαλοχωρίου «υπήρξε πρόεδρος του ΟΦΑ, ενώ αποτέλεσε για χρόνια σημείο… αναφοράς για ολόκληρη την περιοχή, ως Δήμαρχος και πολιτικός παράγοντας. Επί της προεδρίας του χτίστηκε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αρκαλοχωρίου, το γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα μας σήμερα».

Η σχετική ενημέρωση έχει ως εξής:

Τον Χαράλαμπο Γιαννόπουλο τίμησε η Αναγέννηση στο ημίχρονο της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανναξιακό. Ο Γιαννόπουλος έχει συμπορευτεί με την ομάδα μας από το 1976 μέχρι και σήμερα. Υπήρξε πρόεδρος του ΟΦΑ, ενώ αποτέλεσε για χρόνια σημείο… αναφοράς για ολόκληρη την περιοχή, ως Δήμαρχος και πολιτικός παράγοντας. Επί της προεδρίας του χτίστηκε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αρκαλοχωρίου, το γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα μας σήμερα.
Επίσης δημοπρατήθηκαν και ανεγέρθηκαν πολλά αθλητικά έργα όπως το κολυμβητήριο, το ανοιχτό του μπάσκετ, το στάδιο το τένις. Ακόμα έγιναν μελέτες ενεργειακής αυτονομίας σε όλους αυτούς τους αθλητικούς χώρους.

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας μας, Μανώλης Μαραγκάκης.

Χαράλαμπος Γιαννόπουλος: «Σήμερα έχουμε μια πολύ αναβαθμισμένη ομάδα, μια πολύ ανεβασμένη Αναγέννηση. Μας ικανοποιεί όλους. Είναι δώρο θεού ή μάλλον είναι δώρο όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με την ομάδα. Ασχολούνται συστηματικά, οργανωμένα και αποδοτικά.
Ο επόμενος στόχος της κοινωνίας μας πρέπει να είναι ένα πραγματικό κλειστό, το οποίο θα στεγάσει το μπάσκετ αλλά και άλλες δραστηριότητες. Να χωράει περισσότερους φιλάθλους, περισσότερα αγωνίσματα. Είναι ο επόμενος στόχος. Μαζί με το στέγαστρο του κολυμβητηρίου, την ενεργειακή αναβάθμιση του έργου και την ολοκλήρωση του σταδίου. Είμαστε σε μια πολύ καλή φάση, έτσι ώστε ο αθλητισμός να πάρει τις διαστάσεις που πρέπει και να ικανοποιηθούν οι αγώνες όλων μας, που έχουμε ασχοληθεί αλλά και του κόσμου, ο οποίος αγαπάει την ομάδα.
Εύχομαι η Αναγέννηση να κατακτήσει το πρωτάθλημα, να ανέβει κατηγορία και να έχει πάντα ομόνοια στη διοίκηση και στους παίκτες. Επίσης να υπάρχει ήθος. Κάτι το οποίο έχουμε κατακτήσει από πολλά χρόνιο και βλέπω ότι τώρα η ομάδα είχε υψηλό ήθος, σε όλα τα επίπεδα και στη διοίκηση και στους παίκτες και στους φιλάθλους».

Rabona ad