Τίμησε Καραγκούνη ο “Γαλανόλευκος Φάρος”

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 23 Απριλίου 2016, 18:37

Τιμή στον Γιώργο Καραγκούνη απέδωσε ο "Γαλανόλευκος Φάρος" βραβεύοντας τον για την μεγάλη προσφορά στην Εθνική ομάδα.

Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε αυτή την μίνι εκδήλωση που πραγματοποίησαν τα μέλη του “Φάρου” το Σάββατο το πρωί στο μουσείο της Εθνικής, αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στον παλαίμαχο πια διεθνή άσο για τις εκατοντάδες συμμετοχές που κατάφερε να “γράψει” στην πολύχρονη καριέρα του με τα γαλανόλευκα αλλά και για όσα προσέφερε.

Εκτός της πλακέτας στον Γ. Καραγκούνη δόθηκε ένα κασκόλ από το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία και επίσης ένα εισιτήριο από τον πρώτο αγώνα -εκεί που ξεκίνησαν όλα- με αντίπαλο την Πορτογαλία στο EURO 2004…

Με πολλή συγκίνηση αλλά και ταπεινότητα ο Καραγκούνης δέχτηκε αυτή την τιμή προς το πρόσωπό του από τα μέρη του “Φάρου και τους ευχαρίστησε για την ευγένειά τους.

«Είναι πολύ σημαντικό ό,τι έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε στο μουσείο και μπράβο σας», είπε και επανέλαβε τουλάχιστον 2-3 φορές ο “Κάρα” απευθυνόμενος προς τα μέλη του Συλλόγου, που είχαν την ευκαιρία να τον ασπαστούν.

IMG 4744

IMG 4751

IMG 4759

Ο Καραγκούνης επίσης είχε την ευκαιρία να υπογράψει αμέτρητα αυτόγραφα σε μικρούς αλλά και μεγαλύτερούς του θαυμαστές, ανάμεσα στους οποίους ήταν και επισκέπτες από το εξωτερικό που βρίσκονται αυτή την περίοδο στα Χανιά για διακοπές! Άτομα από την Δανία και άλλες Σκανδιναβικές χώρες, αλλά και τη Γερμανία βγήκαν φωτογραφίες μαζί με του ενώ σε συζητήσεις που είχαν στο χώρο του μουσείου, έλεγαν ότι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον πρώην αρχηγό της Εθνικής.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad