Τιμή σε Καραγκούνη από τον “Γαλανόλευκο Φάρο”

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 22 Απριλίου 2016, 21:21

Την ευκαιρία να βραβεύσει για την μακρόχρονη και σημαντικότατη προσφορά του στην Εθνική ομάδα τον επί σειρά ετών αρχηγό της, Γιώργο Καραγκούνη, θα έχει το πρωί (στις 11) ο "Γαλανόλευκος Φάρος". Η βράβευση θα γίνει στο μουσείο της Εθνικής, εκεί όπου φιλοξενούνται... δεκάδες αντικείμενα του Καραγκούνη από την τεράστια καριέρα του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οσοι… πιστοί λοιπόν καλούνται να προσέλθουν στο μουσείο της Εθνικής ομάδας, εκεί όπου ο Νίκος Φλέκκας και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου Φιλάθλων Εθνικής Ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παραδώσουν τιμητική πλακέτα στον Καραγκούνη ως μια ελάχιστη ευγνωμοσύνη για όσα πρόσφερε αυτός ο ποδοσφαιριστής στην Εθνική ομάδα.

vraveio

Το βραβείο που θα παραδώσει ο “Γαλανόλευκος Φάρος” στον Γιώργο Καραγκούνη.

Χαρακτηριστικά είναι όλα όσα γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Νίκος Φλέκκας, σημειώνοντας πως: «Το Σάββατο 23 Απριλίου στις 11.00 το πρωί στο μουσείο της Εθνικής μας τιμούμε τον αρχηγό της Εθνικής Γιώργο Καραγκούνη για τις μεγάλες στιγμές που μας χάρισε με την γαλανόλευκη φανέλα… Τιμούμε τις 240 συμμετοχές με όλες τις Εθνικές, τιμούμε το πάθος του,τιμάμε την αγάπη του για την φανέλα με το Εθνόσημο».

Estrella
Papantonakis Cards