Τιμάει τη μνήμη Φουντουλάκη, Μανουσέλη η ΕΠΣΧ

Ακαδημίες 29 Σεπτεμβρίου 2016, 18:10

Η ΕΠΣ Χανίων τιμάει τη μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα του ΔΑΑΟΧ Μιχάλη Φουντουλάκη και του Γιώργου Μανουσέλη, που "έφυγε" πρόωρα από τη ζωή έχοντας σημαντική κοινωνική και ανθρωπιστική δράση ως διευθυντής της ΕΛΕΠΑΠ στα Χανιά.

Το Κύπελλο Παίδων θα φέρει την ονομασία «Μανουσέλης Γεώργιος» και το πρωτάθλημα Νέων θα ονομαστεί «Φουντουλάκης Μιχαήλ», όπως γνωστοποίησε η Ένωση μέσω των προκηρύξεων των δύο διοργανώσεων.

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ «ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ»

Το πρόγραμμα της Β’ Κατηγορίας θα ακολουθάνε οι ομάδες του πρωταθλήματος Νέων «Φουντουλάκης Μιχαήλ» και η σέντρα των αγώνων θα γίνεται 1 ώρα και 45 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων των α’ ομάδων. Η διάρκεια των παιχνιδιών θα είναι 80 λεπτά.

Στο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2001 και 2002. Όπως τονίζεται στην προκήρυξη ποδοσφαιριστής που θα συμμετέχει 5 φορές σε αγώνα πρωταθλήματος της α’ ομάδας δεν θα έχει δικαίωμα στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί και στους Νέους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΙΔΩΝ «ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»

Σε δύο ομίλους των 9 ομάδων θα διεξαχθεί το Κύπελλο Παίδων «Μανουσέλης Γεώργιος» και οι πρωτοπόροι κάθε ομίλου θα αναμετρηθούν στον τελικό για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Παίδων.

Η διάρκεια των αγώνων είναι 70 λεπτά και όπως και στους Νέους η σέντρα θα γίνεται 1 ώρα και 45 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων της Α’ Κατηγορίας.

Στη διοργάνωση δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες τα έτη 2003 και 2004. Ποδοσφαιριστής που θα συμμετέχει πέντε φορές σε αγώνες της α’ ομάδας, είτε πρωταθλήματος είτε Κυπέλλου, δεν θα έχει δικαίωμα να παίξει ξανά στους Παίδες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι προκηρύξεις των δύο διοργανώσεων η ΕΠΣ Χανίων αναλαμβάνει τα έξοδα διαιτησίας των αγώνων και τα σωματεία θα επιβαρυνθούν μόνο με την αποζημίωση του γιατρού του αγώνα. 

 

Rabona ad