Τιμά τον Παράσχο ο ΟΦΗ

Πλατανιάς | 24 Αυγούστου 2016, 14:43

Τιμή στον Γιώργο Παράσχο για το πέρασμά του στο παρελθόν από το σύλλογο και την εν γένει προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα αποδώσει στο πλαίσιο του απογευματινού φιλικού στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός του Πλατανιά όπως γίνεται γνωστό θα τιμηθεί πριν από τη σέντρα του φιλικού αγώνα, απόδειξης της εκτίμησης που του τρέφουν στο Ηράκλειο.

Σημειώνεται ότι ο Παράσχος σε ανύποπτο χρόνο έχει μιλήσει με αρκετά καλά λόγια για τον ΟΦΗ και σε ό,τι αφορά ειδικότερα το πέρασμά του από το σύλλογο. Αυτή όμως η ενέργεια από την πλευρά μιας πολύ μεγάλης ομάδας όπως είναι ο ΟΦΗ αποτελεί και μια απόδειξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο -ένας από τους πιο ταπεινούς και αξιόλογους που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο- ότι αυτός του ο χαρακτήρας αναγνωρίζεται… «Ο Γιώργος Παράσχος είναι ένας φίλος του ΟΦΗ» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα από το Ηράκλειο.

Να σημειωθεί δε ότι, παράλληλα, με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (όπως είναι η νέα ονομασία της ΠΑΕ) ευχαριστεί την ομάδα του Πλατανιά, για τα δυο φιλικά παιχνίδια (ένα στο Ηράκλειο και ένα στα Χανιά).

Toαπογευματινό φιλικό ΟΦΗ-Πλατανιάς θα ξεκινήσει στις 6.30 και όπως έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 5 ευρώ στις θύρες 4 και 5 και 10 ευρώ στις θύρες 8 και 9.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad