Τηλεοπτικό το Κισσαμικός-ΟΦΗ!

Χανιά | 27 Οκτωβρίου 2016, 18:28

Παρόλο που δεν έχει διευκρινιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τα τηλεοπτικά στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο το Κισσαμικός-ΟΦΗ θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη.

Η αναμέτρηση του Μάλεμε (Δευτέρα, 17:00) θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΚΡΗΤΗ ΤV γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία τόσο στους φίλους της Κρήτης, όσο και πανελληνίως (μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας αλλά και του neakriti.gr) να δουν αυτό το σπουδαίο παιχνίδι!

Η σχετική δημοσίευση του ΚΡΗΤΗ TV (μέσω του site neakriti.gr) αναφέρει:

Η ΚΡΗΤΗ TV είναι για άλλη μια φορά παρούσα στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και στο κρητικό ποδόσφαιρο!

Έτσι θα μεταδώσει απευθείας το κρητικό ντέρμπι Κισσαμικός-ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 από το Μάλεμε, για την πρεμιέρα της Football League.

Παράλληλα, οι φίλοι του κρητικού ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να παρακολουθήσουν απευθείας τον αγώνα και μέσω Live Streaming από το site www.neakriti.gr.

Επίσης η εικόνα της ΚΡΗΤΗ TV, εκπέμποντας μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ TV, θα είναι διαθέσιμη σε όλη την Ελλάδα, καθώς η αναμέτρηση Κισσαμικός-ΟΦΗ έχει τεράστιο ενδιαφέρον για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Football League.

Μη χάσετε λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα το ντέρμπι Κισσαμικός-ΟΦΗ αποκλειστικά από την ΚΡΗΤΗ TV, με μία μοναδική παραγωγή από το Μάλεμε και ένα μεγάλο επιτελείο τεχνικών και δημοσιογράφων να βρίσκεται επί ποδός για την σπουδαία αναμέτρηση της Κρήτης.

 

Estrella
/psiloritischania