Τηλεδιάσκεψη για τον 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική 23 Φεβρουαρίου 2021, 13:31

Οι ομάδες που απαρτίζουν τον 10ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις και για το μέλλον του πρωταθλήματος σε τηλεδιάσκεψη, που διοργανώνει η Δαμάστα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Επειτα από την τηλεδιάσκεψη που έγινε μεταξύ των προέδρων των ομάδων του Ηρακλείου προγραμματίστηκε διαδικτυακή συζήτηση με όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στον κρητικό όμιλο, προκειμένου να συζητηθούν τα δεδομένα που υπάρχουν μετά από την άδεια για την επιστροφή στις προπονήσεις και την πρόταση της ΕΠΟ για επανέναρξη της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας έχει ως εξής:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου συνάντηση μεταξύ των προέδρων των ομάδων του Ηρακλείου προκειμένου να γίνει μια πρώτη συζήτηση και να κατατεθούν σκέψεις και προτάσεις για το μέλλον.

Οι πρόεδροι των ομάδων του Ηρακλείου συναποφάσισαν στην πραγματοποίηση νέας τηλεδιάσκεψης με τη συμμετοχή και των 16 ομάδων του ομίλου Κρήτης Γ’ Εθνικής.

Την διοργάνωση της τηλεδιάσκεψης αναλαμβάνει ο ΑΟ Δαμάστας, με βάση την αρτιότητα που είχε και η προηγούμενη τηλεδιάσκεψη του 10ου Ομίλου τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η τηλεδιάσκεψη ορίζεται για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης στις 14:30.

Ήδη όλες οι ομάδες του 10ου Ομίλου έχουν παραλάβει στο email τους τις οδηγίες συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη.

 

Estrella