Τι πιστεύουν στον ΟΦΙ για το ματς με ΑΟΧ/Κισσαμικό (vid)

Χανιά Κύπελλο Ελλάδος | 24 Σεπτεμβρίου 2018, 19:10

Με ανυπομονησία περιμένουν το παιχνίδι στο στρατόπεδο του ΟΦ Ιεράπετρας απέναντι στον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Βίντεο με δηλώσεις και πλάνα από προπόνηση έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα απ' το Λασίθι.

Συγκεκριμένα, δηλώσεις για το παιχνίδι που ακολουθεί για το Κύπελλο παραχωρούν ο προπονητής, Γιάννης Μάγγος και ο 18χρονος, Νταβίντ Πάλι.

Οπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΙ: «Τα ματς Κυπέλλου τα βλέπουμε σαν γιορτή και εμπειρία. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα Β’ Εθνικής. Θα προσπαθήσουν όλα τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στόχος μας είναι την Κυριακή να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα, από τη στιγμή που το ματς θα μεταδοθεί από την τηλεόραση είναι καλό να δείξουμε σαν ομάδα ένα καλό πρόσωπο, ο στόχος μας όμως είναι το πρωτάθλημα και θέλουμε να βρεθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Εμείς δεν έχουμε στόχο το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι Επισκοπή και Εθνικός είναι από τις ομάδες που θα είναι στην τριάδα μαζί μ’ εμάς, πρώτα ο Θεός».

Από την πλευρά του, ο νεαρός, Νταβίντ Πάλι τονίζει τα εξής: «Καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο, πηγαίνοντας στους 32 του Κυπέλλου. Ξέρουμε ότι παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα Β’ Εθνικής, παρ’ όλα αυτά έχουμε δουλέψει πολύ αυτή την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα το παλέψουμε μέχρι τελευταίας στιγμής. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad