Τη Μεγ. Τετάρτη το Ολυμπιακός Β-Επισκοπή

Επισκοπή | 28 Μαρτίου 2023, 14:04

Για τη Μεγάλη Τετάρτη κάνει γνωστό η Επισκοπή πως ορίστηκε να διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β.

/Bella Pizza

Πρόκειται γι’ αυτό της 16ης αγωνιστικής που δεν διεξήχθη λόγω των υποχρεώσεων που είχαν ποδοσφαιριστές της Β ομάδας του Ολυμπιακού με την εθνική Ελπίδων. Ετσι το παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στου Ρέντη.

Κατά τ’ άλλα, η Επισκοπή εντείνει την προετοιμασία της εν όψει του αγώνα που ακολουθεί στο πρόγραμμα της, μιας και την Κυριακή (2/4) θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή στο γήπεδο Παύλος Βαρδινογιάννης του Γάλλου.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ έχει ως εξής:

Προπόνηση με πολύ καλό καιρό στο γήπεδο του Τσεσμέ πραγματοποίησε η ομάδα μας σήμερα (Τρίτη 28/3) το πρωί.

Ο προπονητής της ομάδας μας Κώστας Ανυφαντάκης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν σ’ αυτή βγάζοντας με πολύ καλή διάθεση το πρόγραμμα που είχε πολλή μπάλα σε μικρούς και σε μεγάλους χώρους σε μικρά και σε μεγάλα τέρματα αντίστοιχα.

Οι προπονήσεις θα είναι πρωινές καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (11.00 πμ) με αυτή της Πέμπτης (30/3) να έχει προγραμματιστεί να γίνει στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.

Η αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής απέναντι στην Παναχαϊκή θα γίνει αυτή την Κυριακή 2/4 στις 14.45 στο “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”.

Τέλος, το εξ αναβολής παιγνίδι της 16ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Β’ ορίστηκε να διεξαχθεί τη Μ. Τετάρτη στις 12/4.

Estrella
Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad