Τι ισχύει για τα εισιτήρια από την αρχή της σεζόν

Πλατανιάς | 13 Δεκεμβρίου 2017, 14:59

Ιδια εξακολουθεί να παραμένει η πολιτική στην πώληση των εισιτηρίων για τον Πλατανιά με αφορμή το ντόρο που δημιουργήθηκε για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και ειδικότερα όσον αφορά την τιμή των 30 ευρώ στη θύρα των φιλοξενούμενων. 

Ουσιαστικά, αυτό που πρέπει να γίνει σαφές, είναι ότι δεν “άλλαξε” κάτι σε σχέση με ό,τι ίσχυε με τα προηγούμενα παιχνίδια, με τις μικρομεσαίες ή τις “μεγάλες” ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Φέτος, ο Πλατανιάς όπως είναι γνωστό αποφάσισε προκειμένου να καταφέρει την πώληση περισσοτέρων διαρκείας, να ορίσει χαμηλές τιμές για όσους τα προτιμήσουν, όμως για τα παιχνίδια μεμονωμένα, οι τιμές ορίστηκαν σε κάπως πιο ακριβά επίπεδα. 

Ετσι, αυτό που ισχύει από την αρχή της σεζόν για τα ματς του πρωταθλήματος είναι τα εξής:

Για τα ματς με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται ως εξής:

Θύρες 1-2: 40 ευρώ
Θύρες 3-4: 30 ευρώ
VIP: 70 ευρώ

Από την άλλη, για τα ματς απέναντι σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες, οι τιμές είναι οι εξής:

Θύρες 1-2: 30 ευρώ
Θύρες 3-4: 20 ευρώ
VIP: 50 ευρώ

Ως εκ τούτου, δεν αλλάζει κάτι για το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως το ίδιο είχε γίνει και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, για όσους θυμούνται, σε εκείνο το παιχνίδι είχε δημιουργηθεί πάλι μεγάλο ζήτημα και τελικά οι οπαδοί του ΠΑΟ αποφάσισαν να απέχουν.

Από εκεί και πέρα, είναι ένα θέμα το αν αυτή η πολιτική που έχει χαράξει φέτος ο Πλατανιάς είναι ορθολογική ή η σωστή. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να το κρίνει ο καθένας. Πέρα απ’ όλα αυτά ωστόσο, δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ και ό,τι ίσχυε από την αρχή της σεζόν, αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει.

 

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad