Τι γίνεται με τις κράμπες του Μπραμπίγια

Χανιά | 21 Ιανουαρίου 2021, 11:24

Πάνω στον Μπραμπίγια επικεντρώνεται η προσοχή για το αν ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα καταφέρει να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Καραϊσκάκη Αρτας.

Ο σκόρερ του τέρματος για τα Χανιά στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό είναι γνωστό ότι έγινε αναγκαστικά αλλαγή λόγω τραυματισμού, αφού υπέστη κράμπες, οπότε και κρίθηκε αδύνατο να συνεχίσει.

Το ζήτημα, λοιπόν, είναι αυτή τη στιγμή σε τι κατάσταση βρίσκεται και αν τίθεται ζήτημα να απουσιάσει από το ματς που ακολουθεί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, οι κράμπες οφείλονται σε κούραση, αλλά σε κάθε περίπτωση μένει να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και στην πράξη.

Δεν αποκλείεται πάντως και λόγω των συνεχόμενων αγώνων, στο νέο παιχνίδι που ακολουθεί, ο Αλέκος Βοσνιάδης να φρεσκάρει την ομάδα με δεδομένο κιόλας ότι την άλλη Τετάρτη ακολουθεί το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Σημειώνεται ξανά πως η προετοιμασία μέχρι το ματς της Κυριακής θα πραγματοποιείται κοντά στην Αρτα -στην Φιλιππιάδα συγκεκριμένα- όπου η αποστολή των Χανίων βρίσκεται εκεί από το βράδυ της Τετάρτης.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania