Τι γίνεται με Μανούσο, Καρυπίδη

Πλατανιάς | 18 Οκτωβρίου 2016, 19:25

Παραμένουν τα προβλήματα στον Πλατανιά για τον αγώνα με την Ξάνθη. Ο Γιώργος Μανούσος όπως αναμενόταν δεν προπονήθηκε την Τρίτη λόγω του τραυματισμού του στον προσαγωγό ενώ ο Χρήστος Καρυπίδης υποβάλλεται σε μαγνητική για να διαπιστώσει το ιατρικό τιμ εάν έχει κάτι σοβαρό στον δικέφαλο του ποδιού του.

Αυτά τα προβλήματα όπως είναι φυσιολογικό προβληματίζουν τον Γιώργο Παράσχο όσον αφορά τον σχεδιασμό που θέλει να χαράξει στο σαββατιάτικο παιχνίδι, με τις βλέψεις του να είναι φυσικά η ομάδα του να μπορέσει να φτάσει στη νίκη.

Ο Μανούσος αναμένεται την Τετάρτη να δοκιμάσει και εφόσον νιώσει καλά αυτό θα είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο για να βρίσκεται στα πλάνα του Παράσχου. Ο δε Καρυπίδης θα γνωρίζει την Τετάρτη το πρωί εάν οι μικροενοχλήσεις που αισθάνεται στον δικέφαλο είναι κάτι σοβαρό.

Υπενθυμίζεται ότι με την Ξάνθη δεν υπολογίζεται ο Στάθης, ο οποίος αποβλήθηκε στην Τρίπολη. 

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά έχει ως εξής: 

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (22/10, 18:15) με την Ξάνθη για την 8η αγωνιστική της Super League.

Εχοντας αφήσει πλέον πίσω το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του Πλατανιά κοιτούν πλέον μπροστά και τον επόμενο καθοριστικό εντός έδρας αγώνα, όπου ο στόχος δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες.

Στο σημερινό πρόγραμμα ο κ. Παράσχος έδωσε έμφαση στα παιχνίδια κατοχής 5Χ5 και 3Χ3, ενώ πραγματοποιήθηκε και δίτερμα 11Χ11 στο μισό γήπεδο.

Ο Γιώργος Μανούσος ακολούθησε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad