Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση που καταγράφεται από τον ΝΟΧ μετά την είδηση που προέκυψε ότι το κολυμβητήριο Χανίων κλείνει οριστικά την προσεχή Δευτέρα για την ανακατασκευή.
Η σχετική ανακοίνωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:
Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως οι εργασίες ανακατασκευής του κολυμβητηρίου Χανίων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.
Σε ό,τι αφορά τις προπονήσεις για τα τμήματα κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, τεχνικής κολύμβησης και καλλιτεχνικής κολύμβησης θα αρχίσουν περίπου στις 15 Σεπτεμβρίου, αρχικά με γυμναστική και στη συνέχεια με προπόνηση στην πισίνα, μόλις ολοκληρωθεί η νέα εγκατάσταση στον Κλαδισό.
Οι αθλητές θα ενημερωθούν εγκαίρως με σχετικό μήνυμα από τους προπονητές τους.
Οι προπονήσεις για το τμήμα εκμάθησης και ειδικής άθλησης (TEA) θα ξεκινήσουν με την οριστική έναρξη λειτουργίας της πισίνας στον Κλαδισό.









