Τι είπε ο Ρόκα για Στάθη και μεταγραφές

Πλατανιάς | 17 Δεκεμβρίου 2017, 1:16

Στην επιβεβαίωση ότι ο Γιάννης Στάθης δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αλλά και ότι οι μεταγραφές που θα γίνουν θα είναι ακόμα τρεις με τέσσερις στον αριθμό μετά τον Ντουαλά προέβη στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Μανουέλ Ρόκα.

Για το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ είπε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του νιώθουν δικαιολογημένα στενοχωρημένοι αφού η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή κόντρα κιόλας σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Ισπανό τεχνικό είναι οι εξής:

«Είμαστε όλοι λίγο στενοχωρημένοι. Ο κόσμος μας στήριξε και είδατε ότι ενθουσιάστηκε με την ομάδα και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το χάσουμε. Συνέχεια λέμε το ίδιο, ότι κανείς δεν μπορεί να μας πει ότι δεν δώσαμε το 100% σε κάθε φάση, όχι στο παιχνίδι. Σήμερα δεν μπορέσαμε να πετύχουμε αυτό που δεν καταφέραμε ούτε με τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, γιατί και στα τρία ματς αξίζαμε κάτι παραπάνω. Είπα στο προηγούμενο παιχνίδι ότι πρέπει να τα μεταφράσουμε όλα αυτά και στη βαθμολογία. Δεν αφήνω κανέναν στην ομάδα, ούτε ποδοσφαιριστή, ούτε στα γραφεία που να χαλαρώσει με αυτό το θέμα. Ολοι πρέπει να είμαστε συνέχεια “εκεί”, να μην το παρατάμε. Καμία φάση, κανέναν αντίπαλο είτε έρχεται εδώ είτε πάμε στην έδρα του. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και σήμερα πάλι βρεθήκαμε πολύ κοντά κόντρα μάλιστα στον ΠΑΟΚ που είναι μία από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλει ένα βήμα παραπάνω βεβαίως, γιατί όλοι το καταλαβαίνουμε ότι κάθε παιχνίδι που περνάει χάνουμε μία ακόμα ευκαιρία και θα πάμε σε παιχνίδια που θα είναι οριακά, ζωής και θανάτου. Πρέπει να κάνουμε αυτό το βήμα και οι φάσεις που μας παρουσιάζονται και είναι κλασικές ευκαιρίες, πρέπει να τις καθαρίζουμε».

Για το τι έχει γίνει με τον Στάθη: «Εγώ θέλω να μιλήσω μόνο για τους παίκτες που έχω στην ομάδα. Ο Στάθης αποφάσισε, εντάξει… Κι εγώ είμαι σύμφωνος, όποιος παίκτης νομίζει ότι δεν είναι στην καλύτερη ομάδα, να φεύγει. Δεν θέλω αμφίβολους παίκτες στην ομάδα. Αν κάποιος έχει αμφιβολία και νομίζει ότι δεν πάμε πουθενά, καλύτερα να φεύγει. Εγώ θέλω μέσα στην ομάδα, όποιος κι αν είναι και οι πιτσιρικάδες σήμερα που έπαιξαν, να δείχνουν ψυχή. Τώρα ψάχνουμε κι άλλη θέση που είναι αυτή του δεξιού μπακ, που έπαιζε ο Στάθης. Αλλά το θέμα είναι όποιος έρθει και αυτό το είπα και στον Ντουαλά, αφού ήρθε, πρέπει να είναι 100% αποφασισμένος να παίξει. Δεν θέλω παίκτες που να έχουν αμφιβολίες μέσα στα αποδυτήρια. Επειδή θα περάσουμε και πολύ δύσκολες στιγμές, πρέπει να είμαστε όλοι δεμένοι».

Για τις μεταγραφές: «Θα κάνουμε. Και ο πρόεδρος το είπε. Δεν χάνουμε τίποτε, το αντίθετο. Ο πρόεδρος θέλει να στηρίξει την ομάδα μέχρι το τέλος. Θα κάνουμε μεταγραφές. Ο πρόεδρος είναι αυτός που πρώτος απ’ όλους θέλει να κάνει την προσπάθεια. Θα κάνουμε μεταγραφές και καλές μεταγραφές. Κοιτάμε παντού. Εχω δει πολλά ματς και ξέρω πολλούς παίκτες. Δουλεύουμε με τη διοίκηση για κάποιες καλές μεταγραφές, να έρθουν αυτοί οι παίκτες να βοηθήσουν την ομάδα εκεί που χρειάζεται».

Για το πόσοι νέοι παίκτες θα αποκτηθούν: «Υποθέτω ότι με 4 παίκτες θα είμαστε ικανοποιημένοι. Τώρα, που πήραμε τον Ντουαλά, συν άλλους 3-4 παίκτες. Πρέπει να πάρουμε παίκτες που να είναι έτοιμοι να παίξουν και να βοηθήσουν άμεσα. Είμαστε κοντά σε συμφωνία με αυτούς τους παίκτες. Είμαστε σε καλό δρόμο παρότι δεν έχει ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος και ήδη έχουμε έναν παίκτη. Αυτό σημαίνει ότι δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ο Ντουαλά δουλεύει στη φυσική κατάσταση για να είναι σε θέση να παίξει και να μας βοηθήσει».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad