Τι είπε ο Μπουτσάκης για τη φάση του FairPlay

Χανιά | 22 Ιανουαρίου 2023, 19:11

Ο Γιάννης Μπουτσάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου όπου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη φάση όπου αποφάσισε να παίξει FairPlay στο ματς με την Κηφισιά.

/Bella Pizza

Συγκεκριμένα η φάση για την οποία γίνεται λόγος σημειώθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα όταν τα Χανιά είχαν την κατοχή της μπάλας και ο Μπουτσάκης ειδικότερα είχε τη δυνατότητα να σεντράρει προς την περιοχή της Κηφισιάς που φαινόταν ευάλωτη εκείνη τη στιγμή, όμως βλέποντας έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας να χωλαίνει, αποφάσισε να σταματήσει, πετώντας τη μπάλα σε πλάγιο άουτ.

«Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι υπάρχει πάθος και παθιάζεται και ο κόσμος, αλλά νομίζω πως ήταν μια φάση που είναι ανθρώπινο όταν τραυματίζεται ένας ποδοσφαιριστής, είναι το λεγόμενο FairPlay που πρέπει όλες οι ομάδες να τηρούν. Δεν θέλω να μιλήσω για το ότι η Κηφισιά σε μια αντίστοιχη φάση δεν το τήρησε, αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Νομίζω ότι αυτό θα έκανα σε κάθε περίπτωση από θέμα σεβασμού και αξιοπρέπειας», ήταν η τοποθέτησή του, δίνοντας έτσι την απάντηση του μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε.

Μιλώντας για το παιχνίδι και το ισόπαλο 0-0 είπε τα εξής: «Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες. Φάνηκε ότι ήταν και οι δύο διαβασμένες, υπήρχε πολλή πίεση για το αποτέλεσμα, τελικά νομίζω πως η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Είχαμε φάσεις η κάθε ομάδα για να κλέψει το παιχνίδι, παρόλα αυτά νομίζω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν αυτό που ήρθε».

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad