Τι είπαν Σαπαλίδης και Σταματής

Χανιά | 22 Φεβρουαρίου 2016, 0:18

Ο σκόρερ του Κισσαμικού Σταμάτης Σαπαλίδης και στον αντίποδα ο Ανδρέας Σταματής για τη Ζάκυνθο ήταν οι ποδοσφαιριστές που παραχώρησαν δηλώσεις μετά το παιχνίδι. Ο Σαπαλίδης σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Κισσαμικού ενώ ο Σταματής επέστρεψε ως αντίπαλος στα Χανιά αφού μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν στον ΑΟΧ.

Ο ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ

«Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα, μετά την κακή εμφάνιση που είχαμε κάνει στις Σέρρες. Δεν είχαμε κερδίσει εδώ πέρα στην έδρα μας και όλη την εβδομάδα συζητούσαμε με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τη διοίκηση ότι πρέπει κάποια στιγμή να κερδίσουμε στην έδρα μας. Κερδίσαμε και μας έφυγε κι αυτό το άγχος και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Για το πώς νιώθει για το πρώτο του γκολ με τον Κισσαμικό: «Είμαι ευχαριστημένος. Σημασία δεν έχει ότι το έβαλα εγώ αλλά ότι κέρδισε η ομάδα και κάναμε την πρώτη μας νίκη σε αυτό το γήπεδο. Προχωράμε και κοιτάμε παρακάτω. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Είμαστε καινούρια ομάδα στην κατηγορία κι εγώ καινούριος είμαι στην ομάδα, μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα και δόξα τον Θεό όλα πάνε καλά».

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ

«Συγχαρητήρια στην ομάδα, αλλά και στην ομάδα του Κισσαμικού. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Πιστεύω ότι εκτός από τη φάση του γκολ κι άλλη μία ευκαιρία ο Κισσαμικός δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Εμείς κάναμε κατ’ εμέ τρεις κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ήταν ένα ματς με ρυθμό, που είχε αρκετές φάσεις.

stamatis

Πιστεύω ότι αξίζαμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Χάσαμε αυτό το ματς και κοιτάμε το επόμενο. Θα συνεχίσουμε όλη την εβδομάδα να δουλεύουμε για να κερδίσουμε το επόμενο ματς που είναι στην έδρα μας».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania