Τι έγινε στην κοπή της πίτας του ΕΑΚ Χανίων

Σπορ 3 Φεβρουαρίου 2023, 22:38

Μέσα σ’ ένα κλίμα ιδιαίτερα γιορτινό, λόγω της παρουσίας του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας από το ΕΑΚ Χανίων.

KTEO Κρήτης

Ο χώρος στο κτίριο της Αντισφαίρισης αποδείχτηκε ιδιαίτερα μικρός προκειμένου να φιλοξενήσει τον κόσμο που μαζεύτηκε, δίνοντας το παρών για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η μαζικότερη παρουσία καταγράφηκε κυρίως από τους ανθρώπους του αθλητισμού στα Χανιά, των παραγόντων των σωματείων δηλαδή που ήταν ουκ ολίγοι από όλους τους χώρους. Μεταξύ άλλων ξεχώρισαν από τον άτυπο οικοδεσπότη ΟΑ Χανίων ο πρόεδρος Παν. Τζινευράκης, η γεν. γραμματέας Κική Ερηνάκη και ο έφορος μπάσκετ (και υπεύθυνος για τη γυναικεία ομάδα της Α1), Γιάννης Τζουγκράκης ενώ παρουσίες υπήρξαν ακόμη από τον ΝΟ Χανίων (Γιάννης Χίνος, Γιώργος Μαραγκάκης), τον ΑΟΚ Χανιά (Μιχ. Ξυλάκης), τον Χανιά BC (Στ. Κοπτερίδης), τη σκοποβολή (Γ. Σαλαβαντάκης), την ποδηλασία (Στεφ. Λυραντωνάκης), τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το τάε κβο ντο και άλλα αθλήματα.

Επίσης βρέθηκε κόσμος από τον πολιτικό χώρο όπως ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ., Βασίλης Διγαλάκης, οι αντιδήμαρχοι Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης και Νίκος Χαζιράκης, αλλά και ο νέος πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Μιχάλης Ζερβάκης.

Κατά την κοπή της πίτας ο κ. Αυγενάκης έβγαλε ομιλία, λέγοντας ουσιαστικά αυτά που είχε πει και στις δηλώσεις που είχε παραχωρήσει λίγα λεπτά νωρίτερα στα ΜΜΕ. Οταν έφτασε, δε, η στιγμή για την κοπή της πίτας, κάλεσε όλα τα μέλη της διοίκησης του ΕΑΚ προκειμένου να το πράξουν μαζί.

manolikakis

Rabona ad