Τι δείχνουν οι έως τώρα κινήσεις στο τοπικό

Α' ΕΠΣΧ 27 Ιουλίου 2021, 19:09

Παρά την δοκιμασία που περνά το χανιώτικο ποδόσφαιρο λόγω κυρίως των επιπτώσεων απ’ τον κορονοϊό, το τοπικό πρωτάθλημα φαίνεται ότι προσπαθεί να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο εν όψει της νέας χρονιάς.

Ηδη τα πρώτα δείγματα είναι τέτοια που δίνουν αυτή την εντύπωση… Αυτό άλλωστε μαρτυρούν οι κινήσεις των ομάδων, έστω κι αν πρόκειται γι’ αυτές που είναι από λίγο έως πολύ αναμενόμενο να δυναμώνουν μιας και κυνηγούν υψηλούς στόχους.

Η αναφορά γίνεται προφανώς για τον Απόλλωνα ο οποίος έχει εντάξει στη διάθεση του Παληγεώργο, Δρακάκη και Μποτωνάκη και τη Σπάθα η οποία μετά τον Βαρουξάκη απέκτησε και τον Σκουλά. Επίσης γι’ αυτές τις δύο ομάδες θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν διατηρήσει το βασικότερο μέρος του κορμού τους από την περασμένη σεζόν.

Πέραν των δύο αυτών όμως ομάδων που κρίνονται από τώρα σαν τα βασικότερα φαβορί για τον τίτλο υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών που θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδες στο τοπικό… Ο λόγος γίνεται για τον Γιάννη Γιαννακούρο που επιστρέφει στον Ηρακλή Νεροκούρου, ενώ ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που φεύγει από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ο Γιάννης Περδικάκης, θα βρει… καταφύγιο ομάδα στην Α’ ΕΠΣΧ και ειδικότερα αυτή πρόκειται να είναι ο Μινώταυρος, σωματείο στο οποίο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Γενικότερα όλες οι ομάδες προσπαθούν να επιδεικνύουν κινητικότητα αυτή τη στιγμή εν όψει κιόλας της προθεσμίας που υπάρχει για τις δηλώσεις συμμετοχής και η οποία εκπνέει στις 6 Αυγούστου όπως είναι γνωστό.

 

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad