Τι αποφάσισε η ΕΕΑ για ΑΟΧ και Κισσαμικό

Football League 11 Μαΐου 2017, 17:15

Με τρεις υποθέσεις που αφορούν τον Α.Ο. Χανιά και τον Κισσαμικό ασχολήθηκε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της σημερινής της συνεδρίασης, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, για τον Α.Ο. Χανιά αποφασίστηκε ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό που είχε βρει νικητή τον ΑΟΧ με σκορ 3-1 στην Ελευσίνα, ενώ όσον αφορά αυτό για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό (τελικό σκορ 0-4 για τους “ερυθρολεύκους” στα Περβόλια) η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 25 Μαΐου.

Τώρα, για τον Κισσαμικό εξετάστηκε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, όταν οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει 1-0 όπου επίσης δεν προκύπτει κάτι το μεμπτό.

Κατά τ’ άλλα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης ανακλήθηκε το πιστοποιητικό για την ΠΑΕ Ηρακλής.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Αίτηση των αθλητών Ευάγγελου Κουκουράβα και Αλέξανδρου Παναγιωτόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-5-17

2.Αίτηση του τρίτου Ελευθέριου Σιδηρόπουλου περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-5-17

3. Ακρόαση Π.Ε.Α.Κ.Ι. – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σχετικά με την τήρηση των όρων της μεταξύ τους σύμβασης. (εξ αναβολής).

ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

4. Ανάκληση πιστοποιητικού ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 λόγω μη συμπληρώσεως της μερικώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

5. ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

6. ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-5-17

7. ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ.

8. Ακρόαση ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ. (Υπό διάσκεψη) ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards