Τι απαντά ο Αγροτικός Αστέρας για το θέμα του προπονητή

Football League | 22 Φεβρουαρίου 2017, 22:35

Σε αναζήτηση νέου προπονητή συνεχίζει να βρίσκεται ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος γνωστοποίησε ότι στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Μάλιστα, ο πρόσφατα παραιτηθείς, Σάκης Παπαβασιλείου, στη συνέντευξη Τύπου μετά το Καλλιθέα-ΑΟΧ, ρωτήθηκε για τις φήμες περί του Αγροτικού Αστέρα, διαψέυδοντάς τις.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Για την ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 γνώμονας αποτελεί πάντα η ίση μεταχείριση των ομάδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους «Άρχοντες» των αναμετρήσεων και η «προστασία» των πρωταγωνιστών που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. Μετά την αναμέτρηση με την Καλλονή αναμένονταν τα πλήρη ιατρικά αποτελέσματα για την περίπτωση κυρίως του Θανάση Δεινόπαπα ο οποίος υπέστη κάταγμα κνήμης και θα απουσιάσει τουλάχιστον τέσσερις μήνες από την αγωνιστική δράση, στη συγκεκριμένη φάση ο αντίπαλος ποδοσφαιριστή δεν τιμωρήθηκε ούτε με την ελάχιστη ποινή της κίτρινης κάρτας. Στην περίπτωση του Νίκου Βαφέα που χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης για να του τοποθετηθούν τέσσερα ράμματα στο πρόσωπο, στη επίμαχη φάση δεν δόθηκε ούτε φάουλ.

Όσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας εργάζεται με γνώμονα το καλό της ομάδας και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και ανακοινώσεις».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad